ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Η υποψήφια της Ένωσης Κεντρώων Μαρία Σταυρινούδη στην Ημαθία

Ευρωεκλογές 2019: Η υποψήφια της Ένωσης Κεντρώων Μαρία Σταυρινούδη στην Ημαθία
Η κ. Σταυρινούδη ξεναγήθηκε στους αμπελώνες

Ευρωεκλογές 2019: Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κα Μαρία Σταυρινούδη, πραγματοποίησε χθες 12 Μαΐου 2019 επίσκεψη στην  Ημαθία.

Εκεί συναντήθηκε με τον πολιτευτή και τουριστικό πράκτορα της περιοχής Απόστολο Εμμανουηλίδη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής.

Ακολούθως επισκέφτηκε τον συνεταιρισμό Α.Σ. Νέος Αλιάκμων στην Άμμο Ημαθίας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Γαλάνη, τον πρόξενο μεταναστευτικής πολιτικής της Αλβανίας κ. Αρτούρ, τον κ. Ανδρέα Οβεζίκ, προϊστάμενο τεχνικών στο εργοστάσιο αλλά και με εργαζόμενους και μέλη του συνεταιρισμού.

Η κα Σταυρινούδη θέλησε να ξεναγηθεί στους αμπελώνες, στις ροδακινοκαλλιέργειες και στη φάρμα με ένα νέο είδος βερικοκιάς, καθώς ενδιαφέρθηκε για τις αγροτικές καλλιέργειες του τόπου. Σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στα όσα παρατήρησε στην Ημαθία αλλά έθεσε και το πλαίσιο των προτεραιοτήτων της για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Είμαι ενθουσιασμένη. Κατάλαβα ότι υπάρχει όντως ελπίδα σε αυτή τη χώρα και αξίζει να παλέψει κάποιος για κάτι καλύτερο. Με κατάλληλους χειρισμούς όλα αυτά που είδα μπορούν να αποδώσουν πάρα πολύ», δήλωσε στο InVeria.gr

Επίσης, συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες και ενημερώθηκε για θέματα τουρισμού που αφορούν στη περιοχή.

Σε δηλώσεις της στο InVeria.gr, η κα Σταυρινούδη ανέφερε τα πιο σημαντικά ζητήματα στην ατζέντα της όσον αφορά το Ευρωκοινοβούλιο, τα οποία είναι η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και κάλεσε τους πολίτες της χώρας να αποφασίσουν την στήριξη μικρότερων κομμάτων σε αυτές τις κρίσιμες Ευρωεκλογές.

«Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι μια Ευρώπη των αγορών και των τραπεζών. Εμείς σαν Ένωση Κεντρώων στηρίζουμε τη Ευρώπη, θέλουμε την χώρα μας μέσα σε αυτήν, όμως θέλουμε μια ενωμένη Ευρώπη, με ισότιμα μέλη. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να ορθώσουμε την φωνή μας και να υπάρξει μια συναίνεση και συνεννόηση με τα μεγάλα κόμματα, ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα που απασχολούν την χώρα μας», ανέφερε στο InVeria.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Εκδήλωση-Συζήτηση "Ευρώπη ώρα μηδέν" (Κικίλιας, Παπαδημητρίου, Λυγερός)

Εκλογές 2019: Δείτε πότε θα κλείσουν τα σχολεία

Σχετικές ειδήσεις