ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο Newsbomb.gr: Η χώρα θέλει σταθερή κυβέρνηση - Η ΝΔ έμαθε από τα λάθη της

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο Newsbomb.gr: Η χώρα θέλει σταθερή κυβέρνηση - Η ΝΔ έμαθε από τα λάθη της

Εκλογές 2019: Η Ντόρα Μπακογιάννη, υποψήφια της ΝΔ στα Χανιά, απαντά για όλους και για όλα στο Newsbomb.gr - Τι λέει για τον Μητσοτάκη; Ποια είναι η άποψή της για τον Πάνο Καμμένο, αλλά και για τον Προκόπη Παυλόπουλο; Με ποιους θα κυβερνήσει η ΝΔ; Συνέντευξη στον Κώστα Τσιτούνα 

Σε μια συνέντευξη «ποταμό» η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει με ποιους θα κυβερνήσει ο Μητσοτάκης την επόμενη μέρα.

Η κυρία Μπακογιάννη με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσιτούνα

Τι θα κάνει η ίδια;

Θα αναλάβει κάποιο υπουργείο;

Πώς βλέπει το κόμμα του Βελόπουλου και την Χρυσή Αυγή;

Τι λέει για τη διάλυση των ΑΝ.ΕΛ. και το ενδεχόμενο επιστροφής του Πάνου Καμμένου;

Τι λέει για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Τι φοβάται για τα Εθνικά Θέματα;

Η κυρία Μπακογιάννη παρουσιάζει τον καμβά πάνω στον οποίο θα κινηθεί η ΝΔ και δεν διστάζει να δηλώσει ότι η γαλάζια παράταξη έμαθε από τα λάθη της.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη

Η γαλάζια βουλευτής εκτίμησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Πάνου Καμμένου στη ΝΔ. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου: Υπάρχει περίπτωση η ΝΔ να ξαναδεχθεί τον κύριο Καμμένο απάντησε: «Χλωμό, πολύ χλωμό».

Η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι δεν επιθυμεί να έχει καμία υπουργική θέση σε περίπτωση που η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τον Προκόπη Παυλόπουλο έναν καλό Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

«Η γνώμη μου για τον Προκόπη Παυλόπουλο είναι η καλύτερη, είναι πάρα πολλά χρόνια φίλος μου» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, ενώ για την ίδια απάντησε: «Δεν διεκδικώ κάποιο υπουργείο, επειδή είμαι αδερφή του Κυριάκου, διεκδικώ μόνο την ψήφο του λαού στα Χανιά».

Αναφερόμενη στα μικρά κόμματα: «Τα μικρά αντιμνημονιακά κόμματα ήταν προϊόντα της κρίσης, δεν είχαν λαϊκή βάση λέει η κυρία Μπακογιάννη και υποστηρίζει ότι θα συρρικνωθούν τόσο τα ποσοστά του Βελόπουλου, όσο και της Χρυσής Αυγής.