Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Βάγκος: ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία πολώνουν το κλίμα για να μην ακούγονται τα μικρά κόμματα

Newsbomb

Ταφόπλακα για την αγροτική παραγωγή χαρακτήρισε τη νέα ΚΑΠ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Βάγκος επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα ότι πολώνουν το πολιτικό κλίμα ώστε να μην ακούγονται τα μικρότερα κόμματα. «Γιατί τέτοια εντολή έχουν πάρει από το εξωτερικό» είπε, υποστηρίζοντας πως οι πολιτικές τους είναι ίδιες. Σύμφωνα με τον Γιάννη Βάγκο, η αγροτική παραγωγή έχει τελειώσει. «Οι πολιτικές τους είναι των πληρωμένων αφεντάδων» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί είναι υποψήφιος απάντησε: «Για να υπάρχει παραγωγή, αγροτική και βιομηχανική, σε αυτόν τον τόπο, για να υπάρχουν καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Βλέπετε τι καταστροφή έχει έρθει τα τελευταία δέκα χρόνια».

«Όσοι με γνωρίζουν αναγνωρίζουν πως είμαι εργαζόμενος και όχι επαγγελματίας πολιτικός» σημείωσε συμπληρώνοντας πως αν εκλεγεί «θα παλέψω, θα φωνάξω, τουλάχιστον να ακουστεί η φωνή της Ελλάδας και θα υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μας».