Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τα συνθήματα των ΟΥΚ ενόχλησαν ΠΑΣΟΚ αλλά και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τα συνθήματα των ΟΥΚ ενόχλησαν ΠΑΣΟΚ αλλά και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν τα χθεσινά (25/3/2015) συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση, ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητα και από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΒασιλική Κατριβάνου.

« Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο Υπουργό Άμυνας τι άλλο θα περίμενε κανείς; Στο Αμερικανικό Κογκρέσο και για πρώτη φορά μπλόκαραν το ψήφισμα για την 25η Μαρτίου λόγω των Τζιχαντιστών που θα στείλει ο ανερμάτιστος υπουργός / πρόεδρος των ΑΝΕΛ / ιδεολογικός ανανεωτής του ΣΥΡΙΖΑ.Το θέμα όμως πάνω από όλα είναι ο πολιτικοϊδεολογικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη συστολή δεν υπάρχει; Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ. Καμμένου;" αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Το κόμμα ζητά μάλιστα να αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του.

Το σύνθημα των ΟΥΚ ήταν το εξής: «Και το όνειρό μας είναι στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε»

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω σύνθημα ενόχλησε και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, η οποία ζήτησε την τιμωρία τους.

Απάντηση ΑΝ.ΕΛ. στο ΠΑΣΟΚ για τα συνθήματα των ΟΥΚ

Στην κριτική που άσκησε το ΠΑΣΟΚ στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο με αφορμή τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση απαντά η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Στο ΠΑΣΟΚ μάλλον είδαν το βίντεο της παρέλασης με τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ. όταν Υπουργός Άμυνας ήταν ο κ. Βενιζέλος. Και παρασύρθηκαν βλέποντας το παλιό βίντεο...», σημειώνει στη δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη και συμπληρώνει:

«Γιατί, λοιπόν, τώρα ο υπερβάλλων ζήλος του κ. Βενιζέλου; Προφανώς, επειδή ενοχλείται από τις επιτυχείς πρωτοβουλίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, τις οποίες ο ίδιος στάθηκε ανίκανος να αναλάβει»

Δείτε το σχεττικό βίντεο παρακάτω.

Σχετικές ειδήσεις