ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σοβαρά ερωτήματα για τη χορηγία των 11 εκατ. ευρώ της BWIN στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Σοβαρά ερωτήματα για τη χορηγία των 11 εκατ. ευρώ της BWIN στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Τεράστια αναστάτωση υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους τόσο του Ολυμπιακού, όσο και των στοιχηματικών εταρειών, αφού όπως ακούγεταιυπάρχουν θολά σημεία γύρω από την χορηγία ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ της BWIN στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στη σκιά οσμής σκανδάλου γύρω από τη συμφωνία, παρουσιάστηκε σήμερα 10/09/2018 και η επίσημη συνεργασία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Πριν από λίγους μήνες ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες ότι προχωράει η συνεργασία της KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την GVC Holdings για την προβολή του brand BWIN στην επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού, για την 5ετία 2018-2023!

Η χορηγία της BWIN στον Ολυμπιακό αγγίζει τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία των ανθρώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συγκεκριμένη χορηγία έγινε με την «μαμά» εταιρία της «ΒWIN» στο εξωτερικό με τη διαμεσολάβηση δυο άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και έχουν αναλάβει τα δικαιώματα μάρκετινγκ της «μαμάς» ΒWIN στην Ελλάδα. Πρόκειται για τις εταιρείες GVC-PLC και την Onside.

Mέχρι εδώ όλα καλά, όλα ανθηρά.

Μόνο που ήδη στα δημοσιογραφικά γραφεία έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι η μαμά εταιρεία BWIN ζήτησε αμέσως έλεγχο επί της χορηγίας την οποία φαίνεται να διαχειρίστηκαν οι δυο άλλες εταιρείες που προαναφέραμε (GVC-PLC και Onside). Ο έλεχος βεβαίως πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε.

Περίεργα πράγματα.

Που γεννούν βεβαίως και καυτά ερωτήματα:

Διέταξε όντως έλεγχο η πολυεθνική; Και τι ακριβώς διαπιστώθηκε;

Την ίδια ώρα μάλιστα, φημολογείται εντόνως ότι από την GVC-PLC απομακρύνθηκαν εντελώς ξαφνικά δύο πολύ σημαντικά στελέχη που ήταν πάνω από 10 χρόνια σε επιτελικές θέσεις.

Σύμπτωση;

Ή μήπως κάτι άλλο;

Πάντως κατά σύμπτωση η απομάκρυνση των δυο συγκεκριμένων στελεχών έγινε λίγες μέρες μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε η BWIN.

Βλέπετε εδώ τα λεφτά είναι πολλά και η διαφάνεια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο «νούμερο ένα» παράγοντας για να προχωρήσουν τέτοιου είδους συνεργασίες.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι άλλα λαβράκια θα βγουν από τη συγκεκριμένη υπόθεση.