ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λάρισα: Το DNA θα ρίξει φως στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στον Πηνειό

Λάρισα: Το DNA θα ρίξει φως στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στον Πηνειό
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα αρχεία της με εξαφανισμένους ανθρώπους
lamiareport.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο φράγμα της Γυρτώνης στον ποταμό Πηνειό και αρχικά είχαν αποδοθεί σε γυναίκα.

Σύμφωνα με τα νέα ευρήματα, φαίνεται να ανήκουν σε άνδρα, ενώ το ροζ παπούτσι που βρέθηκε πλησίον του πτώματος, είναι άσχετο εύρημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκελετός εντοπίστηκε την 1 Οκτωβρίου 2019 στις εκβολές του Πηνειού.

Η εξέταση του DNA είναι αυτή που θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, καθώς η αστυνομία εξετάζει όλα τα αρχεία της, με εξαφανισμένους ανθρώπους.

Οι αρχές πιστεύουν ότι τα υπόλοιπα οστά που βρέθηκαν τις επόμενες ημέρες να ανήκουν στον ίδιο σκελετό, κάτι που θα αποδείξει η εργαστηριακή εξέταση βιολογικού υλικού.

Ακαρπες οι έρευνες για την Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα

Τόσο το παπούτσι όσο και η φόρμα που βρέθηκαν μαζί με τα οστά, είναι βέβαιο ότι δεν ανήκουν στην εξαφανισθείσα Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, καθώς δεν αναγνωρίσθηκαν από τους συγγενείς της 59χρονης.

Η 59χρονη Βάσω εξαφανίστηκε από το πατρικό της σπίτι στην οδό Άκρωνος 9 στον Άγιο Χαράλαμπο στη Λάρισα, ανήμερα της Κυριακής των Αποκρεών και έκτοτε κανείς δεν έχει δει ή ακούσει κάτι για εκείνη.

Η οικογένειά της είχε εναποθέσει τις όποιες ελπίδες της στις έρευνες που είχαν γίνει από τις αρμόδιες αρχές, αστυνομία και πυροσβεστική.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Απόλυτη ανατροπή και… παράθυρο για επιστροφή των Δώρων

Καιρός: Και ξαφνικά... ανατροπή στα δεδομένα! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου (video)