ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγωδία στις Θεσπιές: Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Τους «καθάρισαν» έξω από σχολείο (pics+vids)

Τραγωδία στις Θεσπιές: Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Τους «καθάρισαν» έξω από σχολείο (pics+vids)
Intimenews.gr

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το «παζλ» της υπόθεσης με το το άγριο φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσαν νεκροί πατέρας και γιος, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται συγγενικό τους πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θύματα είναι ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι και η όλη συμπλοκή φέρεται να προήλθε από αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων δύο εταιρειών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Όλα έγιναν έξω από το 3ο Γυμνάσιο, όταν τρία άτομα, επιχείρησαν να τοποθετήσουν πινακίδα ότι το σχολείο φυλάσσεται από τη δική τους εταιρεία.

Εκεί όμως τους είχαν στήσει ενέδρα, σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, τέσσερα άτομα, από ανταγωνιστική εταιρεία που επέβαιναν σε βανάκι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας, κατέθεσε ότι άνοιξαν πύρ και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Από τις σφαίρες τους έπεσαν νεκρά δύο άτομα, από την πρώτη εταιρεία φύλαξης, πατέρας και γιος 65 και 32 ετών, ενώ τραυματίστηκε και ένας 52χρονος συγγενής τους.

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Διευθυντής του σχολείου, στην εισόδο του οποίου έγινε η αιματηρή συμολοκή. Όπως αναφέρει, τρομάζει και μόνο στην ιδέα ότι το περιστατικό θα μπορούσε να έχει συμβεί όταν το σχολείο ήταν γεμάτο με παιδιά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/12) όταν υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων «σεκιούριτι» με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός πατέρα και του γιου του καθώς και τον τραυματισμό του ανιψιού του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ευαγγελισμό στην Αθήνα. Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και στην περιοχή έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να προσπαθήσει να φωτίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως μεταδίδει το Lamianow.gr, λίγο μετά τις 16.30 τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν. Μάλιστα ένας εκ των τριών -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- συνελήφθη τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός (pics)

Κρήτη: Ανείπωτη τραγωδία για σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας