ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με το πτώμα στην Κάντζα: Το τελετουργικό σκηνικό, η σταύρωση και τα «ακατάλληλα» χειρόγραφα

Θρίλερ με το πτώμα στην Κάντζα: Το τελετουργικό σκηνικό, η σταύρωση και τα «ακατάλληλα» χειρόγραφα
INTIME NEWS

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στην Κάντζα, μετά την ανεύρεση του πτώματος άνδρα το βράδυ της Δευτέρας (27/04).

Ο άτυχος άνδρας ήταν ένας 45χρονος που ζούσε απομονωμένος, σχεδόν ασκητικά, μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, αρχικά, η Αστυνομία απέδιδε τον θάνατό του σε εγκληματική ενέργεια, φαίνεται όμως ότι απομακρύνθηκε από αυτό το σενάριο, εξαιτίας των ευρημάτων στο σπίτι του άτυχου άνδρα. Άλλη μια προσέγγιση είναι ότι συνέβη κάποιο ατύχημα, χωρίς όμως να υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την επίλυση του μυστηρίου.

Το θύμα φέρεται να έφερε τραύματα στα άκρα από σουβλιά ή καρφιά, είχε αμυχές σε διάφορα σημεία του σώματος του, καθώς κι ένα τραύμα, πιθανόν το θανατηφόρο, από χτύπημα στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα του θύματος αντίκρισαν ένα «απόκοσμο» θέαμα. Η εικόνα του ανθρώπου θύμιζε σκηνή σταύρωσης, χωρίς να υπάρχει σταυρός, αναφέρει το Star.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 45χρονου και αναζητούνται τυχόν πρόσωπα αλλά και αιτίες που τον έστειλαν στο θάνατο. Επίσης, οι αρχές δεν αποκλείουν οι απαντήσεις να κρύβονται και στις χειρόγραφες σημειώσεις του που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα στον καναπέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν σκόρπια χαρτιά, στα οποία υπάρχουν ακατάληπτες φράσεις για προσωπικές στιγμές, συναισθήματα ενώ υπάρχουν και θρησκευτικές αναφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτές, βλέπουν στο όλο σκηνικό θανάτου, ένα περίεργο τελετουργικό. Εκτιμούν ότι ο 45χρονος, είτε μόνος του, είτε με τη βοήθεια άλλου προσώπου που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, θέλησε να «φύγει». Το αιχμηρό αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε για να προκαλέσει τα τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ίσως λύσει το μυστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι, το πτώμα του άνδρα εντόπισε ο πατέρας του, ο οποίος μπήκε στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά.

Εν τω μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου του 45χρονου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ημερολόγιο για τη «Γέφυρα ασφαλείας» - Τα βήματα για να επανέλθουμε στην κανονικότητα

Σχετικές ειδήσεις