ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Βαρβάρα: Επιχείρηση πάνοπλων αστυνομικών για ναρκωτικά - Πάνω από 15 συλλήψεις

Αγία Βαρβάρα: Επιχείρηση πάνοπλων αστυνομικών για ναρκωτικά - Πάνω από 15 συλλήψεις
Intime News

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (08/12) μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην Αγία Βαρβάρα.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό άτομα που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη δυτική Αττική. Σήμερα Τρίτη (08/12) οργανώθηκε η επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περισσότερες από 15 συλλήψεις μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, ενώ έχουν γίνει περισσότερες από 10 έφοδοι σε σπίτια και «καβάτζες» των εμπόρων ηρωίνης και κοκαΐνης. Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει μετρητά από τα κέρδη της οργάνωσης από την πώληση ναρκωτικών. Κάποια από τα σπίτια όπου έγιναν έρευνες χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ως «πολυτελέστατα». Μάλιστα, σε αυτά τα σπίτια υπήρχαν «ειδικοί χώροι», όπου αποκρύβονταν τα ναρκωτικά.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και συμμετέχουν σε αυτή δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί. Εξ αρχής υπήρχε ο φόβος ότι τα μέλη του κυκλώματος οπλοφορούν και έτσι η επιχείρηση έγινε αιφνιδιαστικά πολύ νωρίς το πρωί και με τη συμμετοχή αντρών της ΕΛ.ΑΣ. με βαρύ οπλισμό.

Η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημες ανακοινώσεις για τον αριθμό των συλλήψεων και τις κατασχέσεις των ναρκωτικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποιοι μπορούν να μετακινηθούν σε άλλο νομό - Τι ισχύει για τις καφετέριες και τα sms