ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στα Βίλια: Πού ψάχνουν απαντήσεις για το πτώμα στη βαλίτσα – Πρόκειται για ερωτικό έγκλημα;

Θρίλερ στα Βίλια: Πού ψάχνουν απαντήσεις για το πτώμα στη βαλίτσα – Πρόκειται για ερωτικό έγκλημα;

Από δύο πλευρές, την ανάλυση DNA και την εξέταση υποθέσεων εξαφανισμένων γυναικών, συνεχίζεται η έρευνα των αστυνομικών μετά το μακάβριο εύρημα στα Βίλια.

Ο συναγερμός στην αστυνομία σήμανε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν κυνηγός, ο οποίος περπατούσε σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια, βρήκε μια βαλίτσα και μέσα σε αυτή ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Το πτώμα ήταν γυμνό και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μόνο που βρέθηκε ήταν ένα γυναικείο εσώρουχο, στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι η ταυτοποίησή του, τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο των ερευνών. Για το λόγο αυτό θα επιχειρηθεί τις επόμενες ημέρες να γίνει ταυτοποίηση dna με τα «ορφανά» dna που υπάρχουν στην τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και με τα dna ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί.

Παράλληλα σήμερα θα γίνει και νέα αυτοψία στην περιοχή όπου βρέθηκε η βαλίτσα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο το οποίο δεν εντοπίστηκε την Τρίτη.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν, μεταξύ άλλων, την εκδοχή να έχουν να κάνουν με ερωτικό έγκλημα.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι το πτώμα δεν είναι τεμαχισμένο. Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές καλούνται να εξιχνιάσουν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των τελευταίων ετών. Μεταξύ άλλων, στο μικροσκόπιο θα μπουν πρόσωπα για τα οποία έχει δηλωθεί εξαφάνιση και τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπίτι… με δρακόντεια μέτρα την Πρωτοχρονιά – Έλεγχοι και έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. για κρυφά ρεβεγιόν