ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη μέλος ομάδας αντιεξουσιαστών για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη μέλος ομάδας αντιεξουσιαστών για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Τη σύλληψη του αναρχικού για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη έκαναν άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ η επιχείρηση για τη σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη σχετικά με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη.

Ο συλληφθείς, κατά τις πληροφορίες, ανήκει σε ομάδα αντιεξουσιαστών με έντονη δράση, καθώς προσφάτως μέλη της ομάδας είχαν προσαχθεί για επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που πήραν μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη για την υπόθεση.

Το απόγευμα της Τετάρτης (10.03) είχε συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνο-ιρακινό, 30 ετών.

Η σύλληψή του έγινε σε αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής, όπου εργάζεται και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκεται για οπαδό μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας των Αθηνών, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αστυνομία είχε φτάσει νωρίτερα σήμερα στην ταυτοποίηση του λεγόμενου «Ινδιάνου» (τον αποκαλούν έτσι από τον τρόπο που έδρασε), εκείνου που κλώτσησε και έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή.

Τα βίντεο είναι συγκλονιστικά:

Η πρώτη σύλληψη για την υπόθεση ήταν αυτή ενός 22χρονου ο οποίος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σχετικά με την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας Δράση στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο 22χρονος έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης. Το πορτοφόλι του έπεσε από την τσέπη και βρέθηκε από τους αστυνομικούς.

Αρκετές ώρες αργότερα ο 22χρονος προσήλθε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε την απώλεια του πορτοφολιού του, μέσα στο οποίο υπήρχε και η ταυτότητά του.

Εκεί οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις στον νεαρό, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για την επίθεση σε βάρος του άντρα της ομάδας Δράση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο