ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό 29χρονου μοντέλου

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό 29χρονου μοντέλου

Τρεις άγνωστοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την κοπέλα - Η «απαγωγή» στο τζιπ, ο βιασμός και η εγκατάλειψη σε ερημική περιοχή. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από καταγγελία 29χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η καταγγελία έγινε το περασμένο Σάββατο (10/04) και ανέφερε ότι η 29χρονη βρισκόταν στην περιοχή των Αμπελοκήπων όταν την άρπαξαν δύο γυναίκες και δύο άνδρες, την επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο τύπου «τζιπ», την μετέφεραν σε αγροτική περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης και την παρέδωσαν σε τρεις αγνώστους.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, έπεσε θύμα βιασμού από τους τρεις άνδρες, οι οποίοι μετά από ώρες την εγκατέλειψαν στο σημείο.

Την επόμενη μέρα, η 29χρονη εμφανίστηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι το μοντέλο έχει κατονομάσει τα άτομα που την επιβίβασαν με τη βία στο «τζίπ», ενώ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει του τρεις άνδρες που τη βίασαν.

Η Αστυνομία είχε δεχτεί και το Μάρτιο του 2020 καταγγελία για επίθεση σε βάρος της 29χρονης και είχε σχηματίσει δικογραφία. Δικογραφία σχηματίστηκε και για την καταγγελία του Σαββάτου ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί ο βιασμός.

Οι αστυνομικοί θα διαβιβάσουν τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη, η οποία θα κρίνει εάν θα εκδοθούν ή όχι ένταλμα σύλληψης σε βάρος των ατόμων που έχει κατονομάσει η 29χρονη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία «Καραϊβάζ»: Εντείνονται οι έρευνες των αρχών - Πού έχουν επικεντρωθεί, τα νέα ντοκουμέντα