ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μένιος Φουρθιώτης: Προσήχθη για τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του

Μένιος Φουρθιώτης: Προσήχθη για τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του

Στην προσαγωγή του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών προχώρησαν - σύμφωνα με πληροφορίες - οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Τρίτης - Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Μένιο Φουρθιώτη έχουν προσαχθεί και εξετάζονται δύο ακόμα άτομα oι οποίοι εξετάζονται ως φυσικοί αυτουργοί των επιθέσεων στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή και στους αστυνομικούς στη Νέα Ερυθραία

Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η αστυνομία με εντολή εισαγγελεα πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο στο πλαίσιο ερευνών για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ, σε βάρος του σπιτιού του γνωστού παρουσιαστή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα σχετίζεται και με τους πυροβολισμούς που είχαν προηγηθεί σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Δείτε την gallery:

Σημειώνεται, ότι μετά τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη, για σχέδιο επίθεσης σε βάρος του από τον Μένιο Φουρθιώτη, είχε διαταχθεί από την εισαγγελία προκαταρκτική έρευνα.

Από το σπίτι του Φουρθιώτη στον Διόνυσο έχει κατασχεθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να βρεθούν στοιχεία, που μπορεί να τον συνδέουν με τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη.

Έκρηξη έξω από το σπίτι του

Έκρηξη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Παρασκευής 23/4) σε προαύλιο χώρο, έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στην περιοχή του Διονύσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφεραν ότι ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Αμέσως περιπολικά και μοτοσικλέτες κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου μένει ο παρουσιαστής.

Οι αρχές απέκλεισαν το χώρο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από την επίθεση.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πόρτα του γκαράζ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν και να περισυλλέξουν τυχόν υπολείμματα του μηχανισμού που τοποθέτησαν άγνωστοι.

Οι πυροβολισμοί

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή (16/4) ο Μένιος Φουρθιώτης, είχε καταγγείλει επίθεση στο σπίτι του στο Διόνυσο.

Λίγο πριν τις 22:30, το σπίτι όπου διαμένει ο παρουσιαστής σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει ο ίδιος, είχε γίνει στόχος αγνώστων, που πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές, με στόχο το παλιό φυλάκιο που υπάρχει δίπλα στην είσοδο της οικίας του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Γιάννης Λαγός στις Βρυξέλλες - Από τι θα εξαρτηθεί η έκδοσή του στην Ελλάδα