ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος επιδειξίας - Ερευνάται και για άλλες επιθέσεις

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος επιδειξίας - Ερευνάται και για άλλες επιθέσεις

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίσθηκε και συνελήφθη ο νεαρός άνδρας που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή κοπέλα -  Ερευνάται και για άλλες επιθέσεις - Οργή μετά τη δημοσιοποίηση του αποκαλυπτικού βίντεο

Αναγνωρίστηκε από το θύμα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και συνελήφθη ο νεαρός που προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτος για το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης στην Νέα Σμύρνη.

Ο 22χρονος κρατείται στην ΓΑΔΑ, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό που είναι φοιτητής του πανεπιστήμιου του Πειραιά και έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιος είναι ο νεαρός που επιτέθηκε σεξουαλικά στην κοπέλα:

Σημειώνεται ότι η αστυνομία ερευνά για τυχόν άλλες παρόμοιες επιθέσεις που έχουν συμβεί στην περιοχή με τον συλληφθέντα να έχει μπει στο «μικροσκόπιο». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Σμύρνης έχει κληθεί και δεύτερη κοπέλα να αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο νεαρό, που έχει κάνει παρόμοια καταγγελία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 22χρονου

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

«Έβγαλε το μόριό του καθώς ερχόταν προς τα εμένα»

Η νεαρή γυναίκα που τον κατήγγειλε, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Στο βίντεο και στις φωτογραφίες μάλιστα, διακρίνεται ο νεαρός να έχει ανοίξει το φερμουάρ της βερμούδας που φοράει.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβαστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τέλος» για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετά από 17 χρόνια