ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγαλίστηκε - Τα κίνητρα των δραστών

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγαλίστηκε - Τα κίνητρα των δραστών

Γλυκά Νερά: Φρίκη προκαλεί το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολίνα. Ο σύζυγός της, πιλότος στο επάγγελμα, είδε τους κακοποιούς να την στραγγαλίζουν, ενώ δίπλα του έκλαιγε το 11 μηνών μωράκι τους.

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Ευδοκία Μύτιλη

Στη σοφίτα της μεζονέτας δίπλα στο μωρό της βρέθηκε νεκρή η 20χρονη γυναίκα από την Αγγλία, η οποία έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δίπλα στη νεκρή γυναίκα βρέθηκε το μαξιλάρι, με το οποίο οι κακοποιοί της προκάλεσαν θάνατο διά ασφυξίας.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης περιγράφουν πως έγινε το στυγερό έγκλημα: «Οι δράστες ήταν πιθανότατα τέσσερις. Αρχικά σκότωσαν και κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας στην αυλή για να μην γαυγίζει. Στη συνέχεια, παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας και εισέβαλαν στο σπίτι. Ένας από τους τέσσερις έμεινε έξω από την οικία για να έχει το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Οι τρεις αρχικά ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον άντρα, το σύζυγο της 20χρονης. Αφού τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μία καρέκλα. Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σοφίτα της μεζονέτας όπου βρίσκονταν η γυναίκα με το μωρό της. Εκεί βασάνισαν την 20χρονη κλείνοντας της το στόμα με ένα μαξιλάρι. Στόχος τους ήταν να τους πει που βρίσκονται μετρητά και χρυσαφικά».

Το σπίτι της άτυχης 20χρονης και του συζύγου τηςΕυδοκία Μύτιλη

Ο 32χρονος, πιλότος στο επάγγελμα, κατάφερε τελικά να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Η στιγμή που μεταφέρουν το άψυχο σώμα της 20χρονης

Η αγριότητα που επέδειξαν οι δράστες κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι είναι άτομα σεσημασμένα, τα στοιχεία των οποίων ενδεχομένως υπάρχουν στις βάσεις δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. με αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Αυτός είναι ο λόγος που οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σαρώνουν τον τόπο του εγκλήματος για να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.

Το θύμα της τραγωδίας

Η άτυχη Καρολίνα, μόλις 20 ετών, με καταγωγή από Αγγλία δολοφονήθηκε άγρια από τους αδίστακτους ληστές

Τα λόγια του πατέρα - Η λεία των δραστών

Ο 32χρονος είναι σοκαρισμένος και μίλησε λίγο στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι στις 4.30 τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας.

Μιλούσαν σπαστά ελληνικά, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Οι δράστες βασάνισαν τη γυναίκα του, ενώ ακριβώς δίπλα βρισκόταν το μωρό του ζευγαριού, 11 μηνών, στην κούνια του.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας φαίνεται ότι οι ληστές πήραν από το σπίτι της οικογένειας περίπου 13.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας περίπου 10-15.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται ακόμα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και προσπαθούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ο 32χρονος φέρεται να είχε κάνει ανάληψη ενός μεγάλου χρηματικού ποσού.

Στην αγκαλιά συγγενών το 11 μηνών βρέφος

Συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά λίγο μετά τις 9.30 το πρωί μπήκε στο σπίτι της οικογένειας αγκαλιά με το 11 μηνών μωρό που βρέθηκε δίπλα στην 20χρονη δολοφονημένη μητέρα του.

Λίγο μετά τις 12 οδηγήθηκε στην Αστυνομία γείτονας του ζευγαριού που είδε ένα ύποπτο όχημα, μάρκας Polo.

O γείτονας του ζευγαριούΕυδοκία Μύτιλη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγος