ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά - Συγκλονίζει η δασκάλα της 20χρονης: «Θα τη θυμάμαι χαρούμενη»

Γλυκά Νερά
InTime

Γλυκά Νερά: Συγκινημένη εμφανίστηκε η δασκάλα θεάτρου της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της

«Συμπάσχουμε όλοι», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δασκάλα θεάτρου της άτυχης 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η Μαριλένα Πονηράκη εκτίμησε ότι, η πρώην μαθήτριά της «ήθελε να προστατέψει το μωρό της».

Για τον σύζυγό της είπε ότι, «σίγουρα ούτε ο ίδιος έχει καταλάβει τι έχει συμβεί».

«Πάντα θα τη θυμάμαι έτσι χαρούμενη, ήταν πολύ αξιόλογο πλάσμα, είναι πολύ κρίμα αυτό που έχει γίνει», κατέληξε η δασκάλα από την Αλόννησο.

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας

Ράκος είναι ο 33χρονος πιλότος που είδε δυο αδίστακτους δράστες να εισβάλουν σπίτι του κι αφού πρώτα κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας, στη συνέχεια ακινητοποίησαν τον ίδιο και δολοφόνησαν τη σύζυγό του μπροστά στο 11 μηνών βρέφος τους. Το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό με τη βαναυσότητα που κινήθηκαν οι δράστες.

Το απόγευμα της Τρίτης (11.05) ο 33χρονος επέστρεψε συντετριμμένος στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Ένα ανθρώπινο ράκος που με δυσκολία κατάφερε να παραμείνει όρθιος, που όμως είχε τη δύναμη ψυχής να μιλήσει και στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι και να πει μεταξύ άλλων πως «αυτό που ζήσαμε να μην το ζήσει κανένας άνθρωπος».

«Θα τους πιάσουνε. Είμαι σίγουρος ότι η αστυνομία ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της», είπε ο πιλότος ελικοπτέρων και πρόσθεσε πως «τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς». Στη συνέχεια, εμφανώς συγκλονισμένος από όσα βίωσε αποχώρησε από το σημείο.

Πώς μπήκαν στη μεζονέτα, πώς σκότωσαν την 20χρονη Καρολίνα

Μία πιο καθαρή εικόνα για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έχουν οι αστυνομικοί από την κατάθεση που τους έδωσε ο σύζυγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newbomb.gr τους είπε ότι οι δράστες εισέβαλαν στη μεζονέτα γύρω στις 5 το πρωί, χωρίς να είναι σε θέση να προσδιορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια την ωρα, παραβίασαν με διαρρηκτικά εργαλεία τα παραθυρα του υπογείου και ανέβηκαν στη σοφίτα του σπιτιού.

Εκεί κοιμόντουσαν το ζευγάρι, σε ένα διπλό κρεβάτι και το βρέφος στην κούνια του.

Στη συνέχεια, οι δράστες άρχισαν να τους βασανίζουν και να ζητάνε μετρητά.

Ο 33χρονος τους υπέδειξε πού βρίσκονται τα περίπου 15.000 ευρώ που είχε μέσα σε μία Monopoly.

Οι δράστες ωστόσο επέμειναν τον έδεσαν στα χέρια και στα πόδια με σχοινί και τον ξάπλωσαν δίπλα από το διπλό κρεβάτι.

Στη συνέχεια, έδεσαν πισθάγκωνα την 20χρονη με ρούχα και άρχισαν να τη βασανίζουν με ένα μαξιλάρι.

Ακόμη δεν έχει προσδιοριστέι αν ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό ή διά ασφυξίας από το μαξιλάρι.

Στην ερώτηση τι γλώσσα μιλούσαν οι δράστες, φέρεται να απάντησε ότι μιλούσαν καλά ελληνικά.

Ακόμη, σε αντίθεση με την αρχική πληροφόρηση, αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν, ότι το σκυλί της οικογένειας βρέθηκε κρεμασμένο από το λουρί στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας της μεζονέτας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στοίχημα» για την ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των δραστών – Συγκροτήθηκε ομάδα 20 αστυνομικών