ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Απολογείται σήμερα ο συζυγοκτόνος - Τα «σκηνοθετικά» λάθη που πρόδωσαν το φρικτό έγκλημα

Γλυκά Νερά
IN TIME

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά την 11η Μαΐου - Το σκηνικό μέσα στο οποίο ο 33χρονος συζυγοκτόνος, έβαλε τέλος στη ζωή της 20χρονης συζύγου του.

Το «κουβάρι» ενός σκηνοθετημένου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, ξετυλίγεται σταδιακά μέσα από τις φωτογραφίες - ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες του Newsbomb.gr, απεικονίζουν διάφορα σημεία του σπιτιού, τα οποία ο 33χρονος συζυγοκτόνος χρησιμοποίησε, για να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, ότι οι δήθεν ληστές είχαν εισβάλει στην οικία του ζευγαριού και πως ήταν εκείνοι που δολοφόνησαν τη σύζυγό του.

Στη νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο φαίνεται το σαλόνι της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα το σημείο, το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 33χρονου, οι ληστές έψαξαν για να βρουν, εκτός από τα χρήματα που τους είπε ο ίδιος πού βρίσκονταν, κι άλλα χρήματα και κοσμήματα για να τα αρπάξουν.

Είναι χαρακτηριστικό, όμως, ότι στο χώρο υπάρχει μία μικρή βιβλιοθήκη όπου τα πράγματα βρίσκονται όλα στη θέση τους, πράγμα παράξενο, αν ληστές πράγματι ερευνούσαν όλους τους χώρους.

Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος

Σε μια δεύτερη φωτογραφία απεικονίζεται η κάμερα που υπήρχε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, ξηλωμένη και πεταμένη στο πάτωμα.

Γι' αυτή την κάμερα ο 33χρονος συζυγοκτόνος είχε ισχυριστεί στις Αρχές ότι οι δράστες που δήθεν είχαν εισβάλει στο σπίτι, την ξήλωσαν και την παράτησαν στο σημείο όπου τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, στο πειστήριο με τον αριθμό 35 της Αστυνομίας, αποτυπώνεται το σημείο που βρέθηκε η κάμερα πίσω από τον καναπέ, της οποίας την κάρτα μνήμης φέρεται να αφαίρεσε στη 1:20 ο Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να μην καταγραφούν οι κινήσεις του τη στιγμή που θα σκότωνε την 20χρονη σύζυγό του.

Είναι η κάμερα που είχε αποτυπώσει το τελευταίο καρέ, στο οποίο εμφανίζονται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το μωρό, να κάθονται στον καναπέ, λίγες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία. Όπως θα δείτε στην εικόνα, η κάμερα είναι ξηλωμένη και πεταμένη δίπλα στο παράθυρο.

Ο χώρος είναι ακατάστατος, δίπλα από την κάμερα υπάρχει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, πεταμένα χαρτιά, μια παιδική μπάλα και άλλα αντικείμενα.

Όπως φαίνεται στο πειστήριο νούμερο 36, το κουτί του επιτραπέζιου παιχνιδιού «Monopoly» ήταν προσεκτικά βγαλμένο και ψαγμένο κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τρόπο που λειτουργούν οι συμμορίες ληστών, οι οποίες τα κάνουν όλα άνω – κάτω.

Εκεί, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στις καταθέσεις του ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ, όμως στην απολογία του είπε πως δεν υπήρχε φράγκο και όλα ήταν σκηνοθετημένα.

Απολογείται την Τρίτη

Ο 33χρονος, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε αναβολή για σήμερα Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.