ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Μέσα στο σπίτι της φρίκης - Η πεταμένη κάμερα, η “Monopoly” και τα ανύπαρκτα λεφτά

Γλυκά Νερά: Μέσα στο σπίτι της φρίκης - Η πεταμένη κάμερα, η “Monopoly” και τα ανύπαρκτα λεφτά

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας - Το παρασκήνιο από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Φωτογραφίες από το εσωτερικό της μεζονέτας

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά την 11η Μαΐου, όταν ο 33χρονος συζυγοκτόνος, έβαλε τέλος στη ζωή της 20χρονης συζύγου του.

Ακόμα μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον χώρο του σαλονιού, ο οποίος φαίνεται ακατάστατος, με πολλά αντικείμενα στο πάτωμα. Στη βιβλιοθήκη υπάρχουν μεταξύ άλλων κορνίζες με φωτογραφίες του ζευγαριού, ενώ μπροστά από τον καναπέ βρίσκεται το κουτί της “Monopoly”, όπου υποτίθεται ότι βρίσκονταν κρυμμένα τα 9.500 ευρώ που άρπαξαν οι ληστές, όπως υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις αρχές.

Στη φωτογραφία, όμως, αποτυπώνεται το έπιπλο – βιβλιοθήκη, στο οποίο οι ληστές δεν πείραξαν κανένα από τα αντικείμενα, σαν να μην τους ενδιέφερε να ψάξουν τα πάντα για να βρουν περισσότερα χρήματα ή κοσμήματα.

Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος

Ένα ακόμη φωτογραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον τρόπο που έδρασε ο 33χρονος πιλότος και την προσπάθεια σκηνοθεσίας της ληστείας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ήρθε νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας.

Στο πειστήριο με τον αριθμό 35 της Αστυνομίας, αποτυπώνεται το σημείο που βρέθηκε η κάμερα πίσω από τον καναπέ, της οποίας την κάρτα μνήμης φέρεται να αφαίρεσε στη 1:20 ο Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να μην καταγραφούν οι κινήσεις του τη στιγμή που θα σκότωνε την 20χρονη σύζυγό του.

Είναι η κάμερα που είχε αποτυπώσει το τελευταίο καρέ, στο οποίο εμφανίζονται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το μωρό, να κάθονται στον καναπέ, λίγες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία. Όπως θα δείτε στην εικόνα, η κάμερα είναι ξηλωμένη και πεταμένη δίπλα στο παράθυρο.

Ο χώρος είναι ακατάστατος, δίπλα από την κάμερα υπάρχει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, πεταμένα χαρτιά, μια παιδική μπάλα και άλλα αντικείμενα.

Όπως φαίνεται στο πειστήριο νούμερο 36, το κουτί του επιτραπέζιου παιχνιδιού «Monopoly» ήταν προσεκτικά βγαλμένο και ψαγμένο κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τρόπο που λειτουργούν οι συμμορίες ληστών, οι οποίες τα κάνουν όλα άνω – κάτω.

Εκεί, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στις καταθέσεις του ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ, όμως στην απολογία του είπε πως δεν υπήρχε φράγκο και όλα ήταν σκηνοθετημένα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση 45χρονης- Έζησα ό,τι θα ζήσει η Λυδία, «θα τραβήξει Γολγοθά»