ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι - Το κουτί που «έκρυβε» τα χρήματα ο 33χρονος

Δολοφονία Γλυκά Νερά
INTIME NEWS

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κουτί του επιτραπέζιου που «έκρυβε» τα χρήματα ο 33χρονος πιλότος στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όταν εισέβαλαν οι υποτιθέμενοι ληστές φέρνει στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr

Στο κουτί αυτό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε πει στις πρώτες δηλώσεις του ότι είχε κρύψει περίπου 15.000 ευρώ, ωστόσο στην απολογία του είπε πως δεν υπήρχαν χρήματα και όλα ήταν σκηνοθετημένα.

Σημειώνεται ότι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο 33χρονος πιλότος, που ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Την Τρίτη 22 Ιουνίου θα βρεθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διώκεται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα: για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου, ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση στις Αρχές.

Εκπρόσωποι της αστυνομίας δήλωσαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πως έως τώρα από την αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

«Τι λένε έξω για μένα;», ρωτά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα μετάνοιας για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Ρωτά, παράλληλα, και για την Λυδία, πώς είναι και τι κάνει, ενώ σιωπά στην ερώτηση τι θα γίνει όταν η μικρή θα πρέπει να μάθει τι συνέβη.

Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν

Την ίδια ώρα, τη φωτογραφία που είχε στο κινητό της η δολοφονημένη Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στο διαμέρισμά τους, παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο ALPHA.

Αυτή είναι και η τελευταία φωτογραφία που υπάρχει στο κινητό της 20χρονης πριν δολοφονηθεί από τον σύζυγό της.

Σε αυτή, όπως θα δείτε, φαίνεται ο συζυγοκτόνος να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Λυδία, όντας ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού. Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23. Ήταν στο χρονικό διάστημα που η 20χρονη, μετά τον τσακωμό με τον δράστη - όπως ο ίδιος ισχυρίζεται - είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο της που βρίσκεται στη σοφίτα.

Υπενθυμίζεται ότι η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11, με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο να αφαιρεί την κάρτα μνήμης από την κάμερα γύρω στη 1.

Δείτε το ντοκουμέντο:

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο τράβηξε αυτό το στιγμιότυπο η Καρολάιν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Συνετρίβη δίπλα σε σπίτι, δύο νεκροί - Οι πρώτες εικόνες