ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι ρωτά τους Αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ ο συζυγοκτόνος

ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
INTIME NEWS

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τι λένε έξω για μένα;», ρωτά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα μετάνοιας για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε

Ρωτά, παράλληλα, και για την Λυδία, πώς είναι και τι κάνει, ενώ σιωπά στην ερώτηση τι θα γίνει όταν η μικρή θα πρέπει να μάθει τι συνέβη.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα», λέει και προσθέτει ότι δεν θα ομολογούσε από μόνος του «είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω».

Όταν ρωτήθηκε από τον ANT1 αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω τι θα έκανε, απάντησε πως: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας, της Καρολαιν, της μικρής και τη δική μου».

Όσον αφορά στην συγκλονιστική στιγμή που, ενώ έχει διαπράξει την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, στο μνημόσυνο αγκάλιασε την μητέρα της νεκρής συζύγου λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα, λέει πως: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα το πόνο της. Πάντα την αγαπούσα τη πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν».

Υπήρξε συνεργός;

Mε τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν φαίνεται να υπάρχει συνεργός του 33χρονου συζυγοκτόνου στο έγκλημα ή στο σημείο του εγκλήματος.

Εντούτοις, στην αστυνομία ψάχνουν αν υπήρχαν άτομα που γνώριζαν ότι ο Μπάμπης δολοφόνησε την σύζυγό του. Είτε στο συγγενικό περιβάλλον του πιλότου είτε κάποιο άτομο που να ήταν η αιτία της διένεξης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»