ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγρια συμπλοκή οπαδών στη Χαλκιδική - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Άγρια συμπλοκή οπαδών στη Χαλκιδική - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Δεν έχουν τέλος τα οπαδικά επεισόδια βίας στη βόρεια Ελλάδα, με έξι υποστηρικτές του Άρη αυτή τη φορά να στήνουν ενέδρα σε τρεις υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, αλλά τελικά να καταλήγουν με χειροπέδες μετά από λίγη ώρα. 

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής, με τους οπαδούς των «κιτρίνων» να επιβαίνουν σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, να στήνουν καρτέρι σε τρεις οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά» και στη θέα τους να εξαπολύουν επίθεση.

Από την άγρια συμπλοκή τραυματίστηκαν με μαχαιριές στον μηρό δύο υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες επιβιβάστηκαν αμέσως μετά στα οχήματα τους και επιχείρησαν να εξαφανιστούν.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και με αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας και πληροφοριών, ταυτοποίθηκαν οι δράστες και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν. Λίγο μετά τις 14:30 εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου Κασσάνδρας, με άνδρες της ΟΠΚΕ, του Τ.Α. Πολυγύρου, του Α.Τ. Μουδανιών και του Α.Τ. Κασσάνδρας να προχωρούν σε αστυνομική επιχείρηση και να περνούν χειροπέδες στους έξι οπαδούς. Μάλιστα, εντός των οχημάτων βρέθηκαν δύο μαχαίρια (σ.σ. το ένα απ’ αυτά με λάμα 15 εκατοστών) και μία ναυτική φωτοβολίδα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος ανωτέρω δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, της διατάραξης κοινής ειρήνης κ.ά., ενώ άπαντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία. Η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα οπαδικά επεισόδια συνεχίζεται, ενώ τα θύματα της επίθεσης θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις «τοπικές» εξάρσεις - Ποια μέτρα έχουν πέσει στο «τραπέζι»