ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλιούπολη: Στη δικογραφία το συμφωνητικό για τη συμμετοχή της 19χρονης σε ερωτική ταινία

Ηλιούπολη: Στη δικογραφία το συμφωνητικό για τη συμμετοχή της 19χρονης σε ερωτική ταινία

Ηλιούπολη: Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή της 19χρονης σε ερωτική ταινία έρχονται στη δημοσιότητα.

Στη δικογραφία της υπόθεσης για την 19χρονη που «φυλακίστηκε» από τον 39χρονο αστυνομικό στην Ηλιούπολη περιλαμβάνονται έγγραφα γύρω από τη συμφωνία που είχε κλείσει η κοπέλα με την εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η 19χρονη είχε υπογράψει την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 (δηλαδή μόλις τέσσερις ημέρες πριν την απελευθέρωσή της και τη σύλληψη του αστυνομικού) ιδιωτικό συμφωνητικό αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής. Σε αυτό αναφέρεται ότι «ο ερμηνευτής (σ.σ. η 19χρονη) αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμετάσχει σε κινηματογραφικά γυρίσματα καθώς και να συνεργαστεί αποκλειστικά για το διάστημα από 6 Ιουλίου 2021 έως την 6 Ιουλίου 2026».

Μάλιστα, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία απόδειξη πληρωμής στο όνομα της 19χρονης ύψους 2.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη συμφωνία φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς στις 13 Ιουλίου η αρμόδια Ανακρίτρια ζήτησε εγγράφως από την εταιρία παραγωγής το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η εταιρία παραγωγής έχει πάρει θέση για το θέμα. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός από τον δείκτη μεταδοτικότητας - Οι 7 προορισμοί που χτυπούν «καμπανάκι»