ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλιούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις – Αναμένεται νέο «κατηγορώ» από κοπέλα κατά του 39χρονου αστυνομικού

Αστυνομικός Ηλιούπολη
ΙΝΤΙΜΕ

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις μετά την αποκάλυψη για τα βασανιστήρια που υπέστη η 19χρονη στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού στην Ηλιούπολη – Αναμένεται τουλάχιστον άλλη μια καταγγελία

Καταιγιστικές αναμένονται οι αποκαλύψεις για τον 39χρονο αστυνομικό που κακοποποιούσε, βασάνιζε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη με τη δικηγόρο της να λέει ότι «περιμένω σήμερα ανακοίνωση και από άλλη μια κοπέλα κατά του δράστη».

«Οι καταγγελίες της θα είναι πανομοιότυπες (σ.σ. με αυτές της 19χρονης) για βασανισμούς, ξύλο, βιαιότητες» πρόσθεσε.

Όπως πρόσθεσε η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη «θεωρώ ότι θα υπάρξει και δεύτερη κοπέλα που θα πάει στον ανακριτή».

«Έχω ήδη ενημερώσει την ανακρίτρια για όλες τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει» πρόσθεσε στο MEGA η δικηγόρος της 19χρονης.

Οι κοπέλες αυτές, κατά την κυρία Λεγάκη, «έχουν περάσει τα ίδια και χειρότερα γιατί κάποιες από αυτές έμειναν στα χέρια του 39χρονου για πολύ περισσότερο διάστημα, μπορεί και χρόνια».

Στο πλαίσιο αυτό απηύθυνε «έκκληση στην εισαγγελία να ανακοινώσει το όνομα του 39χρονου αστυνομικού ώστε να αισθανθούν ασφάλεια και άλλα κορίτσι και να προσέλθουν στη δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με την κυρία Λεγάκη τα κορίτσια που αναμένεται να καταγγείλουν τον αστυνομικό είναι «νεαρά».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «μου έχει μεταφερθεί ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί».

Το προκλητικό «άλμπουμ» του αστυνομικού-«προαγωγού»

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει συνάδελφο του ότι «θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι», ήταν δραστήριος στα social media. Ο 39χρονος είχε αναρτήσει ακόμα και το φύλλο πορείας που είχε πάρει στις 26 Μαρτίου 2021 για να υπηρετήσει μαζί με ακόμα 102 αστυνομικούς στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Για το φύλλο πορείας που σηματοδοτούσε την αλλαγή υπηρεσίας είχε γράψει:

«Όλα είναι κύκλος στη ζωή... Τελικά μετά από 11 χρόνια ο κύκλος μου έκλεισε σε αυτή την Υπηρεσία και φεύγω για κάτι καλύτερο. Αρκετά χρόνια πολλές αναμνήσεις πολλές επιτυχίες πολλές αποτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Διοικητές μου που με ανέχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και όλους του υφισταμένους μου στους οποίους ζητώ συγνώμη αν αδίκησα κάποιον ή έγινα λίγο αυστηρός κάποιες φορές. Σας ευχαριστώ όλους δεν ξεχνάω κανέναν και εύχομαι στο καθένα ξεχωριστά δύναμη και επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο όλοι και είμαι σίγουρος ότι με κάποιους θα ξανασυνεργαστούμε».

Δείτε την gallery:

Σε άλλες φωτογραφίες που αναρτούσε εμφανιζόταν να κάνει χειρονομίες, να «διαφημίζει» δέντρο με «κλαδιά» χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και σαμπάνιες. Υπάρχει και μία ανάρτηση με σεξιστικό περιεχόμενο, καθώς σχολιάζοντας την είδηση με τίτλο «ξυλοκόπησαν γυναίκα αστυνομικού στους Αμπελόκηπους», σχολίασε: «Πείτε μου ποιος να του πω ποια είναι η δικιά μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική κατάθεση της κοπέλας που έσωσε την 19χρονη – «Την πήρα αγκαλιά για να ηρεμήσει»