ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: «Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» έλεγε στον αστυνομικό η 19χρονη

Ηλιούπολη ναρκωτικά 19χρονη δικηγόρος
ΙΝΤΙΜΕ

Επιβεβαίωσε εκ νέου ότι η κοπέλα απειλείτο από τον αστυνομικό για να παίρνει ναρκωτικά, ισχυριζόμενη ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, μίλησε για τη φρίκη που έζησε η νεαρή κοπέλα στην Ηλιούπολη, προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις για την συμπεριφορά του 39χρονου αστυνομικού απέναντι στο θύμα.

Η κ. Λεγάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε πως η 19χρονη ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ηλικία των 11 έως και των 17 ετών, ενώ στα 18 της γνώρισε τον αστυνομικό, που ήταν 39 και επένδυσε σε αυτήν τη σχέση.

«Η μητέρα ήταν στο σπίτι και λέει ότι ‘το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα», απάντησε σε σχετικό ερώτημα η Α.Λεγάκη.

«Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» και την έδερνε. Μέχρι τέλους δεν πήρε ναρκωτικά», είπε σχετικά, σημειώνοντας ότι, την εξέδιδε κι όταν αρνείτο, της στερούσε το φαγητό.

Η δικηγόρος τόνισε ότι, ο αστυνομικός από την Ηλιούπολη είχε και συνεργούς, τα ονόματα των οποίων έχει καταθέσει στις Αρχές η 19χρονη.

«Άλλοι τη μετέφεραν, άλλοι την εξέδιδαν», είπε σχετικά και έκανε γνωστό πως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, το γραφείο της δέχθηκε τηλεφωνήματα και από άλλα θύματα του αστυνομικού.

Σε ερώτηση για το αν ο πατέρας της κοπέλας είχε σχέση με την κακοποίηση που περνούσε στα χέρια του αστυνομικού, απάντησε πως δεν γνωρίζει.

«Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για το παιδί. Έχει δώσει ακόμα τρία ονόματα κι εγώ θα πάω στον Ανακριτή και θα δώσω κι άλλα θύματα, ώστε να ξέρουν αν πάθει κάποιος από εμάς κάτι», σημείωσε η νομικός και κατήγγειλε εκ νέου στέρηση των δικαιωμάτων της εντολέα της.

«Στερήθηκε το παιδί να μιλήσει με τη δικηγόρο της και υπάρχει γιατρός του Γεννηματά που έχει δηλώσει στον Τύπο ότι έλεγαν στο παιδί ότι είναι κρατούμενη και της στερούσαν ιατρική περίθαλψη. Υπάρχουν δικαιώματα του θύματος, νομικά κατοχυρωμένα, που η Ελληνική Αστυνομία τα παραβίασε», κατέληξε η Αντωνία Λεγάκη.

Από την πίσω πόρτα για να απολογηθούν ο αστυνομικός-προαγωγός και ο πατέρας της 19χρονης

Λίγο μετά τις 8 το πρωί μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθούν ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη και ο πατέρας της που τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών

Η μεταφορά τους έγινε νωρίτερα από το προγραμματισμένο και υπό άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην συναντηθούν με τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται για σήμερα στα δικαστήρια ενόψει της απολογίας τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι πέρασαν την πόρτα του κτηρίου 9 στην Ευελπίδων περίπου στις 8:15 το πρωί της Τρίτης.

PHOTO GALLERY

Ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας που έζησε την απόλυτη φρίκη στην Ηλιούπολη είναι αντιμέτωποι με τον… μισό ποινικό κώδικα

Οι δυο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν για 14 κακουργήματα και πλημμελήματα, αφού σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη μεταξύ άλλων για εμπορία ανθρώπων κατ επάγγελμα και συνέργεια στην παραπάνω πράξη, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το παρασκήνιο του διαγγέλματος Μητσοτάκη, τα μηνύματα και η «κόκκινη» γραμμή