ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Απολογούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Κατηγορούμενοι στην Ηλιούπολη
Ηλιούπολη: Απολογούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης
Intime News

Το κορίτσι έζησε εφιαλτικά τόσο στο πλευρό του πατέρα της, ο οποίος φέρεται να την βίαζε από τα 11 της χρόνια, όσο και στη συνέχεια στο πλευρό του αστυνομικού

Αντιμέτωποι με τον… μισό ποινικό κώδικα θα βρεθούν σήμερα ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας που έζησε την απόλυτη φρίκη στην Ηλιούπολη.

Οι δυο κατηγορούμενοι θα περάσουν το κατώφλι της 16ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν για 14 κακουργήματα και πλημμελήματα, αφού σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη μεταξύ άλλων για εμπορία ανθρώπων κατ επάγγελμα και συνέργεια στην παραπάνω πράξη, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.

Το τρίτο πρόσωπο, οι συνεργοί και τα νέα θύματα

Ο κύκλος των κατηγορούμενων δε φαίνεται να κλείνει στον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονη, καθώς ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου που φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού.

«Έχει μιλήσει με ονόματα και επώνυμα για περισσότερους ανθρώπους. Τουλάχιστον τρεις και ήδη είμαι σε θέση να έχω πληροφορίες και για περισσότερες περιπτώσεις που αφορούν στον ίδιο κατηγορούμενο», ανέφερε ο δικηγόρος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη.

Το κορίτσι έζησε εφιαλτικά τόσο στο πλευρό του πατέρα της, ο οποίος φέρεται να την βίαζε από τα 11 της χρόνια, όσο και στη συνέχεια στο πλευρό του αστυνομικού. «Την χτυπούσε γιατί δεν πήγαινε σε πελάτη, την χτυπούσε γιατί δεν έπαιρνε ναρκωτικά, την χτυπούσε με κάθε ευκαιρία, την χτυπούσε γιατί έλεγε καλημέρα σε έναν άνθρωπο παραπάνω, της στερούσε την τροφή όταν αρνιόταν να πάει σε πελάτη, το μάτι της είναι ακόμα μαυρισμένο» περιέγραψε η κ. Λεγάκη.

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στα όσα βίωνε, μιλώντας σε μία εργαζόμενη καφετέριας. Η εργαζόμενη την άκουσε, τη βοήθησε να ξεφύγει και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Η ίδια φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε και την υποχρέωνε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, ενώ ο αστυνομικός την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε κατ' εξακολούθηση.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον των δικαστικών αρχών, με τον 39χρονο αστυνομικό να φτάνει στην Ευελπίδων το πρωί της Κυριακής φορώντας μπλούζα που παρέπεμπε σε γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

Η γνωριμία με τον αστυνομικό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη γνώρισε τον 39χρονο και σε μια προσπάθεια να απαγκιστρωθεί από το άρρωστο περιβάλλον του σπιτιού της, έμεινε μαζί του.
Ο 39χρονος φέρεται μετά το πρώτο διάστημα να την απέκοψε από παντού, ενώ με απειλές και ξύλο φέρεται να την εξέδιδε μέσω internet.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή έχει καταθέσει ότι την υποχρέωσε να κλείσει όλους τους λογαριασμούς στα social media προκειμένου να μη μπορεί να ζητήσει βοήθεια και να την ελέγχει πλήρως.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Υποχρεωτικό το εμβόλιο για υγειονομικούς και εργαζόμενους σε γηροκομεία