ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Ο βίος και πολιτεία του 39χρονου αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη

Αστυνομικός Ηλιούπολη
ΙΝΤΙΜΕ

Ο αστυνομικός άρπαξε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, τη φυλάκισε, την εξέδιδε και την κακοποιούσε – Αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες

«Βίος και πολιτεία» φαίνεται ότι ήταν ο 39χρονος αστυνομικός ο οποίος φυλάκισε, εξέδιδε και κακοποιούσε μια 19χρονη στην Ηλιούπολη και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες .

O αστυνομικός είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες όπως προκύπτει και από το γεγονός ότι κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φορούσε μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

«Η ζωή μου είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία» έλεγε ο 39χρονος μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 39χρονος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα αλλά η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας.

Τον περασμένο Ιούνιο φέρεται, μάλιστα, να έχει εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

Ο 39χρονος ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα. Όπως σ’ αυτή όπου εικονιζόταν να πυροβολεί στόχους.

Τα γούστα του ήταν ακριβά. Κάτι που όχι μόνο δεν έκρυβε αλλά φρόντιζε να το προβάλλει κιόλας. Άλλοτε πόζαρε πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφιζόταν με φόντο μαρίνα της Αττικής.

Φρόντιζε ωστόσο να κρύβει τα πιο σκοτεινά σημεία της ζωής του.

Τον Φεβρουάριο του 2020 έγραφε στο Facebook για την πραγματική ευτυχία και την αγάπη: Για εμένα ευτυχία δεν είναι τα χρήματα ούτε καν οι όμορφες στιγμές. Ευτυχία είναι να έχεις ανθρώπους αληθινούς γύρω σου που σε αγαπάνε πραγματικά.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, όμως, με απειλές και ξύλο φέρεται να εκδίδει και να κακοποιεί έναν 19χρονο κορίτσι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Φυλάκισαν» και εξέδιδαν 19χρονη στην Ηλιούπολη: Τα 3 ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση - σοκ