ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Οι αποκαλύψεις της Αγγ. Νικολούλη- Ο ύποπτος είχε αγοράσει τσιμέντο και άμμο

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Οι αποκαλύψεις της Αγγ. Νικολούλη- Ο ύποπτος είχε αγοράσει τσιμέντο και άμμο

Τι είπε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη στο Mega, για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Κυπαρισσία, με το τσιμεντωμένο πτώμα.

Για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Κυπαρισσία με το τσιμεντωμένο πτώμα, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS του Mega η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Η έμπειρη δημοσιογράφος είπε, ότι η 42χρονη κοπέλα που πιθανολογείται ότι είναι η νεκρή που βρέθηκε, αναζητούνταν για αρκετό καιρό μέσα από την εκπομπή της.

«Παρ΄όλο που το περιμέναμε και μεις, γιατί φάνηκε από την εκπομπή ότι αυτή η γυναίκα έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας, νιώσαμε ένα σοκ σήμερα. Δεν έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της έγκαιρα, γιατί και οι συγγενείς της δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις με τον σύντροφό της. Όπως μας είπε η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία, έχει πεθάνει και η γυναίκα του άνδρα αυτού στη Ρουμανία και ερευνούν την υπόθεση οι Αρχές εκεί», είπε υπογραμμίζοντας πως ενώ την αναζήτησε τον Ιούνιο, φέρεται να χάθηκε το Φεβρουάριο.

«Κάναμε την εκπομπή, με την ξαδέλφη της αγνοούμενης, και φάνηκε ότι η κοπέλα αυτή δεν πρέπει να ζει και οι καταγγελίες που έγιναν από το μεγαλύτερο γιο -που ζει στην Αγγλία- περί κακοποίησης ήταν σοβαρές, τόσο προς την ίδια τη γυναίκα, όσο και προς το μικρό της γιο», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι το παιδί το πήρε αργότερα ο πατέρας του στην Αθήνα.

Ήταν θύμα κακοποίησης - Είχε βρει καταφύγιο στην παράγκα ενός άστεγου άνδρα

«Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η άτυχη γυναίκα για να αποφύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Όπως σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη όταν επικοινώνησε με τον σύντροφο της άτυχης 42χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία, εκείνος της είχε πει: «Τι ψάχνετε σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος σημείωσε ότι από την έρευνα της εκπομπής, την περίοδο που εξαφανίστηκε η Μόνικα, ο ύποπτος αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής, προκειμένου να κάνει οικοδομικές εργασίες στο σπίτι που έμεναν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: «Κλειδώνει» ο νέος υπουργός - Αυτός είναι πρώτος στη λίστα Μητσοτάκη

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Ολόκληρη η κατάθεση της 16χρονης στην ανακρίτρια για την υπόθεση Σεμέδο

Θρήνος για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Πέθανε ο πατέρας του