ΣΤΟΙΧΕΙΑ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΙΑΣΜΟ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Ολόκληρη η κατάθεση της 16χρονης στην ανακρίτρια για την υπόθεση Σεμέδο

Ρούμπεν Σεμέδο
Η κατάθεση - φωτιά της 16χρονης για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στην Ελλάδα.
InTime

Νέα κατάθεση, την οποία αποκαλύπτει το Newsbomb.gr, κλήθηκε να δώσει η 16χρονη, φίλη της 17χρονης ανήλικης που κατήγγειλλε τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό φίλο του για βιασμό.

Στη σημερινή της κατάθεση η 16χρονη, αναφέρεται με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ, υποστηρίζοντας ότι η ίδια δεν άκουσε φωνές, αλλά η 17χρονη φίλη της ήταν αυτή που της είπε ότι βιάστηκε, αμέσως μετά το συμβάν με τον 40χρονο Νιγηριανό, ενώ -όπως είπε- στην καταγγέλλουσα «άρεσε ο Σεμέδο, αλλά είπε πως ούτε με αυτόν ήθελε».

Το ραντεβού με τον Πορτογάλο αμυντικό φαίνεται πως είχε κλείσει η ίδια η 16χρονη, που το βράδυ της Παρασκευής πήρε την 17χρονη φίλη της για να συναντήσουν σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον 40χρονο Νιγηριανό και έναν ακόμη φίλο τους.

Η παρέα ήπιε από ένα κοκτέιλ και αποφάσισε να επισκεφθεί μαγαζί στον Ωρωπό, όπου ξενύχτησε διασκεδάζοντας μέχρι τις τέσσερις το πρωί. «Ήπιαμε γύρω στα 5-6 ποτήρια σαμπάνια και γύρω στα 3-4 σφηνάκια. Αυτά τα πίναμε χωρίς να μας βάζουν οι υπόλοιποι να τα πιούμε. Κι άλλες φορές όταν βγαίνουμε πίνουμε εξίσου. Εγώ, ναι μεν είχα πιει αλλά ήμουν σε μία κατάσταση που είχα επίγνωση, καταλάβαινα τι μου συμβαίνει. Την παθούσα την είχε επηρεάσει, μου το είπε η ίδια ότι την είχε «χτυπήσει» και όταν σηκωνόταν παραπατούσε και είχε ξαπλώσει στον καναπέ» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πρότεινε στην παρέα να οδηγηθεί στο σπίτι του, με τον τρίτο άνδρα της παρέας να αποχωρεί στα δέκα λεπτά από την άφιξη στο διαμέρισμα της Γλυφάδας. «Ο Σεμέδο έφερε ναργιλέ στην τραπεζαρία και πήγε να μαγειρέψει μήπως και η παθούσα γίνει καλύτερα. Ο Σεμέδο έφερε το φαγητό και αποφάσισε να την πάρει αγκαλιά να την πάει στο παιδικό δωμάτιο για να ξαπλώσει. Μετά από 2 λεπτά πήγα στο δωμάτιο και είδα τον Σεμέδο και την παθούσα να φιλιούνται. Βλέπω την παθούσα να αλλάζει πλευρό και δεν είδα να την έχει επηρεάσει αυτό που έγινε με το Σεμέδο γιατί ήταν χαμογελαστή. Όταν το είδα αυτό ρώτησα τον Σεμέδο γιατί έγινε αυτό και μου είπε ότι το έκανε γιατί με είδε να φιλιέμαι με τον 2ο κατηγορούμενο. Αυτό δεν είχε γίνει γιατί εμείς κάναμε απλώς ναργιλέ στο σαλόνι».

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής πήγε στο δωμάτιο του και η 16χρονη τον ακολούθησε και αφού τα βρήκαν αποφάσισαν να ξαπλώσουν μαζί. «Μετά πήγε να δει αν ο 40χρονος θα έφευγε ή θα έμενε και γύρισε αμέσως μετά από 2 λεπτά και μου είπε ότι δεν έχω καταλάβει τι θα κάνει και ότι έχει ξαπλώσει στο ίδιο δωμάτιο που ήταν και η παθούσα. Τον ρώτησα, να τον εμπιστευτώ το φίλο σου, γιατί η παθούσα δεν είναι καλά κι αυτός μου είπε ότι πήγε 2 λεπτά και είπε ότι όλα αυτά είναι υπό έλεγχο» κατέθεσε η 16χρονη.

Στη συνέχεια είχε ερωτική συνεύρεση με τον ποδοσφαιριστή, ενώ λίγο αργότερα μπήκε η 17χρονη στο δωμάτιό τους λέγοντας πως την είχε βιάσει ο 40χρονος Νιγηριανός. Ωστόσο, όπως εξηγεί, η ίδια δεν άκουσε τις φωνές της φίλης της. «Μετά από λίγο ήρθε η παθούσα κλαίγοντας και μπήκε στο δωμάτιο και μου είπε ότι τη βίασε ο 40χρονος και της είπα να έρθει δίπλα μου να ξαπλώσει και επαναλάμβανε συνέχεια ότι του είπα να σταματήσει και δεν σταμάταγε. Έλεγε ότι φώναζε δυνατά αλλά εμείς δεν ακούσαμε τίποτα, όταν μπήκε η παθούσα στο δωμάτιο ήρθε και ο 40χρονος στην πόρτα και είπε ότι το ήθελες. Μετά ο 40χρονος πήγε για μπάνιο και ο Σεμέδο της έλεγε να ηρεμήσει. Πριν φύγει ήρθε ο 40χρονος στο δωμάτιο και της έλεγε κι αυτός ηρέμησε, αλλά εγώ του έλεγα άστην να ηρεμήσει κι αυτός τότε έφυγε».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κατάθεση της η 16χρονη, μετά το σκηνικό αυτό η δίκη της ξάπλωσε στο κρεβάτι μαζί της. «Σε λίγο ήρθε και ο Σεμέδο και της είπε έλα λίγο στο άλλο δωμάτιο να σου μιλήσω. Η παθούσα έλεγε ότι εγώ θέλω να μείνω με τη φίλη μου γιατί έτσι κι αλλιώς θα της τα πω. Η ώρα είχε φτάσει έξι και η παθούσα έχει συνέλθει λίγο. Αυτή πήγε στο άλλο δωμάτιο και εγώ πήγα να δω τι γίνεται και την είδα στα πόδια του Σεμέδο και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Ξαναβγήκα έξω και μετά από λίγο ήρθε ο Σεμέδο και μου είπε ότι ηρέμησε και έλα επιτέλους να ξαπλώσουμε να ηρεμήσουμε. Εγώ πήγα να δω αν η φίλη μου είναι καλά και είδα ότι είχε ηρεμήσει και ότι ασχολιόταν με το κινητό της και της είπα ότι χρειαστείς έλα στο δωμάτιο, δεν είδα να κρατάει κανένα αρκουδάκι».

Περίπου στις οκτώ το πρωί χτύπησε το ξυπνητήρι και ο 27 χρόνος ποδοσφαιριστής έφυγε από το κρεβάτι που κοιμόταν με την 16χρονη. «Σηκώθηκα να δω τι γίνεται και πάω στο δωμάτιο που κοιμόταν η παθούσα να ανοίξω την πόρτα και ήταν κλειδωμένη. Μετά κάθισα να ακούσω εάν ακούγεται κάτι από μέσα και μετά από 1 λεπτό χτύπησα την πόρτα. Την ώρα που χτύπησα άκουσα την παθούσα να λέει «άσε με, φύγε». Εγώ τις φώναξα και την ρώτησα εάν είναι όλα καλά, δεν πήρα καμία απάντηση, μόλις χτύπησα πάλι την πόρτα την άκουσα που έλεγε «άσε με, φύγε» κατέθεσε η 16χρονη συμπληρώνοντας ότι χτύπησε 3 φορές και 3 άκουσε το «άσε με, φύγε», ενώ μόλις την ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε απάντηση.

Τρία λεπτά αργότερα, όπως περιγράφει η 16χρονη, είδε τη σκιά του Σεμέδο και επέστρεψε έξω από την κλειδωμένη πόρτα της φίλης της. «Ξεκλειδώνει ο Σεμέδο, εγώ έτρεξα στη φίλη μου να δω πως είναι και άρχισε πάλι να κλαίει όχι όπως με τον 40χρονο και λέει ούτε με αυτόν ήθελα. Ο Σεμέδο έφυγε και εγώ έτρεξα από πίσω του να πάρω τη διεύθυνση για να καλέσω ταξί, αλλά δε μου απάντησε. Τον πήρα μετά τηλέφωνο να τον ρωτήσω τι έγινε αλλά δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί ήταν με κάποιον άλλο. Μου έστειλε μήνυμα δεν είναι αυτό που νομίζεις και εγώ του απάντησα είναι χειρότερο από αυτό και τότε μου είπε περίμενε να σου εξηγήσω όταν γυρίσω και εγώ του είπα να μου εξηγήσεις τι, ότι πήγες με τη φίλη μου ή ότι πήγες χωρίς να το θέλει κι εκείνος μου απάντησε, ΟΧΙ το ήθελε περισσότερο από εσένα, αλλά τώρα είδα ποια είναι η φίλη σου».

«Δεν άκουσα κάτι»

Τα δύο κορίτσια είχαν μείνει μόνα πια στο σπίτι και σύμφωνα με την κατάθεση της 16χρονης βγήκαν στο μπαλκόνι για να συζητήσουν όσα είχαν γίνει. «Πιο πολύ μου έλεγε για τον 40χρονο ότι την βίασε, για τον Σεμέδο λιγότερο αλλά έλεγε ούτε με αυτόν δεν ήθελα. Εγώ την ρώτησα αφού δεν ήθελες γιατί δεν αμύνθηκε να χτυπήσεις και μου είπε ήμουν μεθυσμένη τι ήθελες να κάνω. Αυτή μου είπε ότι φώναζε και εγώ της είπα πως δεν άκουσα κάτι αφού δεν υπήρχε θόρυβος μέσα στο σπίτι» είπε η 16χρονη.

Μάλιστα, εκτίμησε πως «πιστεύω ότι δεν υπήρχε τόσο εξαναγκασμός από τον Σεμέδο, δηλαδή πιστεύω ότι η παθούσα και ήθελε και δεν ήθελε. Εκείνη την ώρα το πρωί που έγινε το περιστατικό με τον Σεμέδο πιστεύω ότι είχε συνέλθει σε μεγάλο βαθμό».

Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και τα δύο κορίτσια βρισκόταν ακόμη εκεί. Η παθούσα κοιμόταν σε κάποιο καναπέ, ενώ οι 16χρονη είχε μία συζήτηση μαζί του. «Ο Σεμέδο έκανε μπάνιο και μου είπε να πάω στο δωμάτιο του και να ξαπλώσω και εκεί με αγκάλιασε και μου ζήτησε συγγνώμη και ότι δεν θα το ξανακάνει, εννοούσα να πάει με κάποια άλλη ενώ ήταν μαζί μου και έτσι τα βρήκαμε. Εμείς τα βρήκαμε και ξυπνήσαμε όλοι, πεινούσαμε εγώ και η παθούσα και συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί και οι τρεις στο υπνοδωμάτιο και παραγγείλαμε φαγητό. Όλο αυτό το διάστημα δεν έγινε καμία αναφορά στο περιστατικό που έγινε μεταξύ της παθούσας και του Σεμέδο, αλλά ούτε και στο περιστατικό με τον 40χρονο. Γενικά η παθούσα φαινόταν κάπως προβληματισμένη» κατέθεσε η 16χρονη και συμπλήρωσε ότι αποχώρησαν από το σπίτι του ποδοσφαιριστή και κατευθύνθηκαν στο σπίτι της παθούσας, όπου παρέμειναν μέχρι τις 10 το βράδυ.

«Στο διάστημα αυτό συζητήσαμε με την παθούσα, η οποία είχε συνέλθει τελείως και μου είπε ότι δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με αυτούς τους δύο, αλλά για τον 40χρονο θυμόταν σίγουρα ότι δεν το ήθελε. Μέσα σε όλα τ’ άλλα που συζητούσαμε μου είπε ότι πάντως ο Σεμέδο ήταν ωραίος, αλλά ότι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε» ανέφερε.

Η μάρτυρας επανέλαβε ότι η παθούσα είχε τηλεφωνήσει σε φίλο της για να την πάρει από το σπίτι του ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία. «Η μαμά της την είχε πάρει το πρωί του Σαββάτου τηλέφωνο και είχε πει ότι όλα είναι καλά. Είχε πάρει και ίδια τηλέφωνο έναν που έβγαινε εκείνο τον καιρό και του είπε εάν μπορεί να έρθει να την πάρει μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά αυτός δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που πας και κάνεις. Δεν ξέρω αν πήρε κάποιον άλλον δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα εγώ να φύγουμε δε μου έλεγε να φύγουμε».

Η 16χρονη παραδέχτηκε ότι έστειλε μήνυμα στον Σεμέδο να συναντηθούν γιατί δεν ήξερε ότι η φίλη της βιάστηκε. Η καταγγέλλουσα υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της και σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η 16χρονη: «Τελικά μιλήσαμε με το Σεμέδο αλλά δε βγήκαμε το Σάββατο, το βράδυ. Η παθούσα κανόνισε και βγήκε με κάποια άλλη φίλη της. Είχαμε επικοινωνία την Κυριακή το μεσημέρι και μου είπε οτι μαμά της γνωρίζει για αυτά που έγιναν και δεν μπορούσε να την κρατήσει να μην υποβάλει μήνυση. Εγώ πιστεύω ότι χωρίς τη μαμά της δεν θα είχε υποβάλει μήνυση. Μετά είχαμε μια επικοινωνία εάν είναι καλά με αυτά που έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ. Εγώ εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την παθούσα δεν θα έβγαινα μαζί του. Ούτε η παθούσα μου είπε πως θα πας εσύ να συναντηθείς με το Σεμέδο μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: «Κλειδώνει» ο νέος υπουργός - Αυτός είναι πρώτος στη λίστα Μητσοτάκη

Θρήνος για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Πέθανε ο πατέρας του

Μπουρλά: Η Pfizer ξεκίνησε δεύτερη φάση δοκιμών για φάρμακο κατά του κορονοϊού