ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρούμπεν Σεμέδο: «Είμαι αθώος, έγιναν όλα για τα λεφτά», φώναξε έξω από τον ανακριτή

Ρούμπεν Σεμέδο
Αθώος δηλώνει ο Σεμέδο

Ρούμπεν Σεμέδο: Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο αμυντικός του Ολυμπιακού – Αθώος δηλώνει ο Πορτογάλος

Βίντεο και φωτογραφίες: Ευδοκία Μύτιλη

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο Ρούμπεν Σεμέδο πέρασε την πόρτα του κτηρίου 9 της Ευελπίδών για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά», φώναξε εξερχόμενος του κτιρίου ο Ρούμπεν Σεμέδο, που έλαβε νέα προθεσμία για την Πέμπτη.

Μαζί του σήμερα ήταν και η μητέρα του που έφτασε χθες από την Πορτογαλία. Την ίδια στιγμή ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για το πρωί της Παρασκευής.

Ρούμπεν Σεμέδο: Τι υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής

Σε πλήρη άρνηση της κατηγορίας προχώρησε ο 27χρονος κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής, αποδεχόμενος μεν τη συνεύρεση, υποστηρίζοντας όμως ότι υπήρχε συναίνεση. «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», ανέφερε ο συνήγορος του Ρουπμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η 17χρονη του απέκρυψε την ηλικία της, λέγοντας πως ήταν 19 ετών, αλλά και πως ότι συνέβη, ήταν με τη θέληση της. Η ίδια πηγή αναφέρει στο Newsbomb.gr ότι ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε την κατάθεση μιας 16χρονης κοπέλας και φίλης της 17χρονης, που ήταν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή και η οποία φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι η ίδια προχώρησε σε ερωτική συνεύρεση με τη θέληση της με τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τις πληροφορίες περί συναινετικής συνεύρεσης στην κατάθεση της 16χρονης, η τελευταία φέρεται να έχει καταθέσει πως η 17χρονη της αποκάλυψε το επόμενο πρωί ότι βιάστηκε.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν τα θύτες και θύμα συναντήθηκαν σε πάρτι στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ανήλικη, τη βίασαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη περιέγραψε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Σεισμός στην Κόρινθο: Συνεχίζεται ο «χορός» των Ρίχτερ - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Κορονοϊός: «Εκτοξεύτηκε» ο δείκτης θετικότητας – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Εκτός «μάχης» βγαίνουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας