ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρούμπεν Σεμέδο: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη 17χρονη – «Μου έδωσε το αρκουδάκι της κόρης του»

Ρούμπεν Σεμέδο
Μέρος της κατάθεσης της 17χρονης ήρθε στη δημοσιότητα
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Μέρος της κατάθεσης της 17χρονης που κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό, ήρθε στη δημοσιότητα και οι λεπτομέρειες που περιγράφει η ανήλικη καταγγέλλουσα είναι ανατριχιαστικές.  

Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της καταγγελίας ομαδικού βιασμού από μια 17χρονη, σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο κι ενός 40χρονου Νιγηριανού, μάνατζερ καλλιτεχνών. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, και ο 40χρονος, έχουν συλληφθεί και ήδη απολογήθηκαν στον εισαγγελέα, με τον Πορτογάλο αμυντικό να υποστηρίζει πως είναι αθώος και θύμα πλεκτάνης, για να του αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Την ίδια στιγμή, μέρος της κατάθεσης της 17χρονης ήρθε στη δημοσιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου η ίδια περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ. «Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανά έκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”», φέρεται να είπε η ανήλικη στην κατάθεσή της.

Σε άλλο σημείο, φέρεται να υποστήριξε πως «Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο».

Αιφνιδιασμένος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο Σεμέδο

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες στον γνωστό ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο, εκείνος έμοιαζε απολύτως αιφνιδιασμένος. «Η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας. Δεν έκανα τίποτα παρά τη θέλησή της», φέρεται να είπε.

Η καταγγελία της 17χρονης είχε γίνει λίγη ώρα νωρίτερα παρουσία ψυχολόγου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την περιγραφή προέκυπτε ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αρχικά της συμπεριφερόταν πολύ ευγενικά, κατά τη διάρκεια της πολύωρης διασκέδασης τους, ενώ τα πράγματα – όπως περιέγραψε η ανήλικη- άλλαξαν απότομα όταν η ίδια βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, μαζί με μία 16χρονη και έναν 40χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ. Ο τελευταίος φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, να βίασε την 17χρονη στο ίδιο δωμάτιο. Η κατηγορία σε βάρος του αφορά στον ομαδικό βιασμό.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ δεν επέρριψαν κατηγορίες ο ένας στον άλλον στις καταθέσεις τους. Και οι δύο ανέφεραν ότι δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της 17χρονης.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του μετά το κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι η 17χρονη ήταν ανήλικη. Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει ήδη δύο βράδια στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της κράτησής του μοιάζει αιφνιδιασμένος με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η 16χρονη, η οποία βρισκόταν μαζί με την 17χρονη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, όπως και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που συμπεριλήφθη σήμερα Τρίτη στη δικογραφία της υπόθεσης.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φώναξε κατά την παρουσία του στα δικαστήρια της Ευελπίδων: «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίχτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά». Μαζί του ήταν η μητέρα του που έφτασε στην Αθήνα από την Πορτογαλία, μόλις έμαθε για τη σύλληψη του γιου της.

Ο Κούγιας ανέλαβε τη 17χρονη και την οικογένειά της - Ετοιμάζει ασφαλιστικά μέτρα

Ρεπορτάζ: Σοφία Σπίγγου

Νομικός παραστάτης της 17χρονης που καταγγέλει τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν 40χρονο Νιγηριανό αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος σε ανακοίνωσή του προειδοποίησε ότι θα ακολουθηθεί η νομική οδός έναντι σε μέσα ενημέρωσης που θα κάνουν χρήση φωτογραφιών του θύματος.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Η μητέρα και το θύμα του καταγγελθέντος βιασμού, για τον οποίο είναι κατηγορούμενοι δύο αλλοδαποί υπήκοοι, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδος και ο άλλος γνωστός επιχειρηματίας της Γλυφάδας μου ανέθεσαν να υπερασπισθώ το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος των δύο κατηγορουμένων.

Συγχρόνως, μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook, είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητος των δύο κατηγορουμένων, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα Ζαΐρα όσο και με τον κο Εισαγγελέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το θύμα, ούτε η μητέρα του, εκτός από την παρούσα δημόσια τοποθέτησή μας θα εμφανιστούμε στο οιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης και παρακαλούμε αυτήν την απόφασή μας να τη σεβαστούν όλοι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός 2021: Τα νέα πρόσωπα και οι αποχωρήσεις - Το infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα σήμερα: 3.628 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 νεκροί σε 24 ώρες, στους 344 οι διασωληνωμένοι

Επιδείνωση του καιρού: Πού θα βρέχει την Τετάρτη - Τοπικές μπόρες στην Αττική