ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσπρωτία: Έκρυβαν τα 256 κιλά κάνναβης σε ταξιδιωτικούς σάκους - Τους... μυρίστηκε ο σκύλος Ikarus

Θεσπρωτία: Έκρυβαν τα 256 κιλά κάνναβης σε ταξιδιωτικούς σάκους - Τους... μυρίστηκε ο σκύλος Ikarus

Μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους έκρυβαν 256 κιλά κάνναβης μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσπρωτία και την Αιτωλοακαρνανία.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο βαν του κυκλώματος να σταματήσει για έλεγχο στην Πάργα. Ο οδηγός, ωστόσο, δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη στον επαρχιακό δρόμο με κατεύθυνση προς την Πρέβεζα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το βάν στην Πρέβεζα. Κατόπιν, ανέλαβε «δουλειά» ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος «Ikarus», ο οποίος αμέσως ανίχνευσε από τη μυρωδιά τα ναρκωτικά.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν συνολικά 42 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 256 κιλών και 310 γραμμαρίων.

Ακόμη, κατασχέθηκαν το όχημα καθώς και δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6,9 γραμμαρίων, που βρέθηκαν στην κατοχή και το σπίτι του οδηγού.

Επιπλέον, για την εμπλοκή του στην υπόθεση συνελήφθη σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας ακόμη ένας Έλληνας, μέλος του κυκλώματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο «κοινωνικό μέρισμα»: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Ποιοι θα το λάβουν

Η Λάρισα θα γίνει Αλγερία και η Πάτρα... Καραΐσαλι της Τουρκίας - Κλιματική αλλαγή

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε - Ο ρόλος - έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου και οι δύο καλεσμένοι