ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το όχημα ληστών που έσυραν γυναίκα στο καπό

Κλεμμένο αυτοκίνητο
Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι θρασύτατοι ληστές.
Newsbomb.gr / Αλέξανδρος Καλαφάτης

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το πολυτελές αυτοκίνητο των ληστών, οι οποίοι έσυραν γυναίκα που ήταν κρεμασμένη στο καπό για τουλάχιστον 400 μέτρα στη λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr. «Έκαναν ελιγμούς για να πέσω», είπε το θύμα. Προχωράει σε άρση απορρήτου η ΕΛ.ΑΣ..

Οι τέσσερις δράστες έκαναν τη ληστεία και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην περιοχή της Πάρνηθας, όπου έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, για να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Αστυνομία θα κάνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπιστούν τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων που εξέπεμψαν στο σημείο όπου κάηκε το αυτοκίνητο την επίμαχη ώρα.

Πρόκειται για ερημική τοποθεσία και έτσι οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι στην περιοχή δεν εξέπεμπαν την ώρα εκείνη πολλά κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, έγινε αναζήτηση καμερών ασφαλείας που θα μπορούσαν να έχουν καταγράψει τη διαφυγή των ληστών από τη συγκεκριμένη περιοχή στην Πάρνηθα.

Κλεμμένο όχημα
Σε ερημική τοποθεσία στην Πάρνηθα, έχοντας καεί, βρέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο οι ληστές έσυραν τη γυναίκα πάνω στο καπό!Newsbomb.gr / Αλέξανδρος Καλαφάτης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ληστές στοχοποίησαν τη γυναίκα έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην Κηφισιά. Εκεί είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας να αρχίσουν την παρακολούθηση πολίτη, που θα έβγαινε από την τράπεζα, ποντάροντας στο γεγονός ότι μπορεί να έχει κάνει ανάληψη χρημάτων.

Τελικά οι δράστες εμβόλισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας στη λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα αρχικά πίστεψε ότι έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος. Έτσι, αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό της για να μιλήσει με τον οδηγό που τη χτύπησε. Όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τέσσερις επιβαίνοντες της Mercedes, τότε την περικύκλωσαν, την ακινητοποίησαν με τη βία και της αφαίρεσαν την τσάντα με τα μετρητά. Όταν οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να φύγουν η γυναίκα βρισκόταν μπροστά στο όχημα, με αποτέλεσμα για να μην την πατήσουν να σκαρφαλώσει στο καπό. Στην κατάθεσή της στις Αρχές ανέφερε ότι οι δράστες έκαναν ελιγμούς και πατούσαν φρένο για να πέσει από το καπό, ενώ έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς να υπολογίζουν ότι μπορεί είτε να την πατούσαν οι ίδιοι είτε κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ανάλογες ενέδρες με θύματα πολίτες που έβγαιναν από τράπεζες έχουν στηθεί ξανά στο παρελθόν από σπείρες με έδρα τη Δυτική Αττική.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Τα κόκκινα φανάρια και οι κόντρες - Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τον ντελιβερά

Σάλος με τον Τάσο Ξιαρχό: Έκανε bullying σε κοπέλα για το πάχος της – «Βράζει» μαζί του το Twitter

The Voice: Η σύλληψη της Παπαρίζου, ο συνεργάτης του Αργυρού, τα ποντιακά και ο δάσκαλος Μουζουράκης