GOSSIP

Σάλος με τον Τάσο Ξιαρχό: Έκανε bullying σε κοπέλα για το πάχος της – «Βράζει» μαζί του το Twitter

Σάλος με τον Τάσο Ξιαρχό: Έκανε bullying σε κοπέλα για το πάχος της – «Βράζει» μαζί του το Twitter

Αναστάτωση στα social media, και όχι μόνο, με το περιστατικό λεκτικής βίας και bullying από πλευράς του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, σε βάρος μιας κοπέλας. Το συμβάν έχει πάρει διαστάσεις και ήδη οι χρήστες του Twitter έχουν καταδικάσει ομαδικά τη συμπεριφορά του καλλιτέχνη.

Ένα story που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram ήταν απλά η αρχή. Σε αυτό ο γνωστός χορογράφος κορόιδευε μια κοπέλα επί της ουσίας για τα κιλά της.

Το body shaming και το bullying δεν πέρασε απαρατήρητο, με την ίδια την κοπέλα να αντιλαμβάνεται τι συνέβη και να στέλνει μήνυμα στον Τάσο Ξιαρχό.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ να μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη», ήταν το μήνυμα που έστειλε η κοπέλα στον Τάσο Ξιαρχό και το οποίο έγινε viral στα social media.

Ήδη το Twitter έχει πάρει φωτιά, με τα σχόλια να είναι το λιγότερο αρνητικά για τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος κατηγορείται για το bullying που έκανε στην κοπέλα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Τα κόκκινα φανάρια και οι κόντρες - Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τον ντελιβερά

Επίθεση στον Βασιλακόπουλο: Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του προστίμου στην ταβέρνα

Καιρός - Καλλιάνος: Επιστρέφει η άνοιξη - Πού θα δείξει 28 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο