ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διοικητής Τ.Α. Καλλιθέας: Ουδέποτε ενεπλάκη αστυνομικός του τμήματος στην υπόθεση ελληνοποιήσεων

Αστυνομία
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας της Καλλιθέας
Intime News

Επιπροσθέτως, ουδέποτε ελέγχθηκε ή ερευνήθηκε το Τ.Α. Καλλιθέας ή αστυνομικός που υπηρετεί σε αυτό, για την υπόθεση αυτή

Ουδέποτε ενεπλάκη αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας στην υπόθεση του κυκλώματος με τις πλαστές ταυτότητες, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Δικηγορικό Γραφείο Παναγιώτη Μπαλακτάρη, το οποίο εκπροσωπεί τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας της Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναφορικά με δημοσιεύματα σχετικά με «μεγάλο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών», το οποίο πλέον ερευνάται από την Δικαιοσύνη, τα οποία αναφέρουν αναληθώς ότι «έρευνες έχουν γίνει μεταξύ άλλων στα τμήματα ασφαλείας σε Καλλιθέα, Ομόνοια, Γλυφάδα και Ασπροπύργου» καθώς επίσης και «Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και αστυνομικοί από τον Ασπρόπυργο, την Ομόνοια, την Γλυφάδα και την Καλλιθέα» εκπροσωπώντας ως Δικηγορικό Γραφείο τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας της Καλλιθέας, δηλώνουμε τα εξής:

Ουδέποτε ενεπλάκη αστυνομικός του Τ.Α. Καλλιθέας στην υπόθεση αυτή.

Επιπροσθέτως, ουδέποτε ελέγχθηκε ή ερευνήθηκε το Τ.Α. Καλλιθέας ή αστυνομικός που υπηρετεί σε αυτό, για την υπόθεση αυτή.

Ως εκ τούτου και προς οφειλόμενη αποκατάσταση της αλήθειας καθίσταται σαφές ότι ουδεμία εμπλοκή καθ’ οιανδήποτε τρόπο έχει το Τμήμα της Ασφαλείας Καλλιθέας με την παρούσα υπόθεση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: Τρεις μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για όλους τους ενήλικες

Επίσκεψη Πάπα: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. – Όλα τα μέτρα

ΕΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καρβέλα που «έσβησε» από καρκίνο, γιατί δεν πήγαινε στο γραφείο