ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στο Γαλάτσι: Καρτέρι θανάτου στον 35χρονο πυγμάχο - Είχαν εκτελέσει μαφιόζικα τον θείο του

μαφιοζικη εκτελεση γαλατσι
Τρόμος στη γειτονιά όπου έγινε η δολοφονία στο Γαλάτσι
InTime / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γαλάτσι: Με τέσσερις, από τις 15 που «έπεσαν βροχή», σφαίρες εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο ο 35χρονος πυγμάχος έξω από γυμναστήριο στην οδό Εκάβης. Η συγγενική του σχέση με τον δολοφονημένο στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Μάιο. 

Στιγμές τρόμου και πανικού για μια από τις ήσυχες γειτονιές της περιοχής, στο Γαλάτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (06.12) όταν άγνωστοι δολοφόνησαν με μαφιόζικο τρόπο έναν 35χρονο έξω από γυμναστήριο. Ο άτυχος πυγμάχος μόλις είχε φτάσει στην οδό Εκάβης 39, όπου στεγαζόταν γνωστός σύλλογος του αθλήματος, και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο γυμναστήριο ένας άνδρας εμφανίστηκε και τον «γάζωσε». Ο 35χρονος έπεσε νεκρός από τις τέσσερις σφαίρες που κατέληξαν στο σώμα του, ενώ στο σημείο βρέθηκαν 15 κάλυκες. Ο δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή, όπου τον περίμενε άλλος οδηγός, και εξαφανίστηκε.

Ακολούθησαν κάποια λεπτά πανικού και φόβου στην περιοχή, με την αστυνομία να καταφτάνει και να αποκλείει τον χώρο. Οι έρευνες ξεκίνησαν άμεσα και η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης. Οι περίοικοι είδαν σοκαρισμένοι να συντελείται μια μαφιόζικη εκτέλεση στη γειτονιά τους, ενώ όπως ήταν φυσικό ο πυγμαχικός σύλλογος ανέστειλε τη λειτουργία του για το υπόλοιπο της ημέρας, πιθανότατα αυτό να συμβεί και για τα επόμενα 24ωρα καθώς άπαντες έχουν «παγώσει» με όσα είδαν να συμβαίνουν στην περιοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο της πυγμαχίας, όπου είχε συλλέξει πολλές διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια. Ο Χ.Κ. μάλιστα στο παρελθόν είχε υπάρξει και στην ίδια ομάδα, επαγγελματικής πυγμαχίας, με τον Τάσο Μπερδέση ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε με πρακτικές μαφίας στις 31 Μαΐου.

Πέρα, ωστόσο, από τη σχέση με τον Τάσο Μπερδέση που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της ενασχόλησης των δυο με την πυγμαχία, ο 35χρονος φαίνεται πως είχε περαιτέρω σύνδεση με «σκοτεινά» μονοπάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφονημένος Χ.Κ. ήταν ανιψιός του άνδρα που δολοφονήθηκε, επίσης τον περασμένο Μάιο, έξω από κατάστημα πώλησης φαγητού στη Μεταμόρφωση.

Σε κάθε περίπτωση, η μαφιόζικη δολοφονία στο Γαλάτσι ήρθε να προστεθεί σαν «κρίκος» στην αλυσίδα παρόμοιων τέτοιων χτυπημάτων το τελευταίο διάστημα, όπου φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στα κυκλώματα των παρανόμων της χώρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο Γαλάτσι: Καρτέρι θανάτου στον 35χρονο πυγμάχο - Είχαν εκτελέσει μαφιόζικα τον θείο του

Ευρώ: Αλλάζουν μετά από 20 χρόνια τα χαρτονομίσματα

Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά