ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έδεσσα: Χειριστικός ο 33χρονος που χτύπησε άγρια την 17χρονη - Δεν άντεξε και του είπε να χωρίσουν

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα από την Έδεσσα ο 33χρονος της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπά άγρια
Όπως κατήγγειλε η κοπέλα από την Έδεσσα ο 33χρονος της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπά άγρια
Pixabay

Ο άνδρας από την Έδεσσα είχε επιδείξει παρόμοιες συμπεριφορές και κατά το παρελθόν με αποτέλεσμα η 17χρονη να εισέρχεται σιγά – σιγά σε μία προβληματική και επικίνδυνη κατάσταση

Προϊστορία στη… βία φαίνεται πως έχει ο 33χρονος που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Έδεσσα επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο άνδρας είχε επιδείξει παρόμοιες συμπεριφορές και κατά το παρελθόν με αποτέλεσμα η 17χρονη να εισέρχεται σιγά – σιγά σε μία προβληματική και επικίνδυνη κατάσταση από την οποία ήθελε να απεμπλακεί.

Η συμπεριφορά του άνδρα γινόταν κλιμακωτά όλο και χειρότερη μέχρι τελικά να κορυφωθεί όταν η κοπέλα του ζήτησε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους καθώς δεν άντεχε να ζει άλλο σε καθεστώς φόβου. Κάτι που ο 33χρονος δεν αποδέχθηκε ποτέ και αποφάσισε να της στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της, όταν η κοπέλα επέστρεφε από διασκέδαση. Όταν έφθασε μπροστά στο σπίτι της ο άνδρας πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να την χτυπά.

Όπως είπε το θύμα στις Αρχές, ο άνδρας την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την σέρνει στο δρόμο ενώ παράλληλα τη χτυπούσε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς πρόθεσή του ήταν να την πάρει μαζί του με τη βία. Στη συνέχεια, την έβαλε μέσα στο αμάξι του κι αφού της σκούπισε το αίμα από τα χέρια και τα πόδια, την απείλησε πως αν άνοιγε το στόμα της θα της έκανε χειρότερα πράγματα.

Ο δικηγόρος της κοπέλας κ. Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ανέφερε πως η 17χρονη έχει εξέλθει από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.

«Η υγεία της κοπέλα έχει βελτιωθεί, η ψυχολογία της όμως είναι πολύ κακή. Είναι τρομαγμένη και σοκαρισμένη. Πάντως οι Αρχές λειτούργησαν καλά. Τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε δασώδη περιοχή. Μιλάμε για έναν άνθρωπο χειριστικό που δεν μπορούσε να δεχθεί το “όχι”. Πάντως με προβληματίζει ότι παρόλο που έχει αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο δεν μειώνονται αυτά τα φαινόμενα, αλλά αντίθετα αυξάνουν δραματικά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Voice Τελικός: Νικήτρια η Άννα Αργυρού – Γνωρίστε το 16χρονο «διαμάντι» με τη μαγική φωνή

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού (video)

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Φόβοι για περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα μέτρα που «πέφτουν» στο τραπέζι