ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με την εγκατάλειψη μωρού στο Χαλάνδρι: Το σημείωμα και οι έρευνες

βρέφος χαλάνδρι εγκατάλειψη
Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους στο Χαλάνδρι.
Pixabay

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας μπαίνει ένα χειρόγραφο σημείωμα για τον εντοπισμό των γονιών του βρέφους που εγκαταλείφθηκε σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα γράφει το όνομα Βασιλική, το οποίο εκτιμάται ότι αντιστοιχεί στο όνομα που θα του έδιναν οι γονείς του.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, το μωρό είναι περίπου δύο μηνών και είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου το φροντίζουν όλο το 24ωρο νοσηλευτές και γιατροί. Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώνεται ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Χαλανδρίου προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή της μυστηριώδους γυναίκας που εμφανίζεται σε υλικό από κάμερες ασφαλείας να εγκαταλείπει το βρέφος.

Μέσα από τη χαρτογράφηση της διαδρομής που ακολούθησε πεζή ευελπιστούν ότι θα βρουν κάποια κάμερα που να έχει «συλλάβει» το πρόσωπό της. Το σημείωμα με το όνομα «Βασιλική» εκτιμάται ότι γράφτηκε από τη γυναίκα που φαίνεται στο βίντεο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαλευκάνουν εάν το παιδί γεννήθηκε σε κάποιο νοσοκομείο της Αττικής ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικό που εκτελούσε υπηρεσία στο σημείο για τη φύλαξη οικίας γνωστού πολιτικού. Το παιδί έκλαιγε σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι.

Ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος, καθαρό και περιποιημένο. Φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και μπουφάν για να μην κρυώνει, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι η μυστηριώδης γυναίκα το άφησε στο συγκεκριμένο μέρος πιστεύοντας ότι εκεί θα εντοπιστεί άμεσα από κάποιον περαστικό ή αστυνομικό.

Τελικά το εντόπισε από το κλάμα ένας αστυνομικός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πιλίδης και Κατσαούνης (vid)

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Ηλιόπουλος

Survivor: Μπέλλος και Λιανός γνωρίζονται από παλιά - Δείτε τη γυναίκα του Μαχητή video)

Σάκης Κατσούλης: Όσα αποκάλυψε για τις αμοιβές των παικτών του Survivor (video)