ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Το ατύχημα που «πάγωσε» τον παραγωγό του Survivor

Ατζούν Survivor
Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.
ΣΚΑΪ

Ατζούν Ιλιτζαλί: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για την οικογένεια του Τούρκου παραγωγού του Survivor.

Την ώρα που το Survivor έχει γίνει για ακόμα μια φορά το πρώτο θέμα συζήτησης στην Ελλάδα, ο Τούρκος παραγωγός του, Ατζούν Ιλιτζαλί, ένιωσε τη γη… να φεύγει κάτω από τα πόδια του. Αιτία ένα τροχαίο ατύχημα στο Μπολού της Τουρκίας, στο οποίο ενεπλάκησαν οι κόρες του και όπως ήταν φυσικό, ο άνθρωπος τρομοκρατήθηκε μέχρι να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των παιδιών του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι δυο κόρες του Ατζούν Ιλιτζαλί, Γιασμίν και Λεϊλά, κατευθύνονταν προς το χιονοδρομικό κέντρο Καρτάλκαγια όταν το υπερπολυτελές τζιπ που οδηγούσε ένας οδηγός έφυγε από την πορεία του και σύρθηκε μέσα στο δάσος.

Το ευτύχημα για την οικογένεια Ιλιτζαλί ήταν πως δεν τραυματίστηκε κανένας. Το όχημα ρυμουλκήθηκε από το σημείο όπου κατέληξε, ενώ ένα άλλο όχημα έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τις κόρες του Ατζούν και τον οδηγό. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά media, οι νεαρές Ιλιτζαλί μετά από αυτό δεν επισκέφτηκαν τελικά το χιονοδρομικό κέντρο Καρτάλκαγια, αλλά επέστρεψαν στο σπίτι τους, όπως λογικά επέστρεψε στη θέση της και η καρδιά του παραγωγού του Survivor…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: 32χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιες είναι πρώτες στη λίστα - Πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης