ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νεκρή 36χρονη σε πισίνα στη Νάξο: Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρή 36χρονη σε πισίνα στη Νάξο: Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Η άτυχη γυναίκα είναι κάτοικος του νησιού
INTIME NEWS / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νάξος: Ανασύρθηκε νεκρή από τα νερά της πισίνας μπροστά στο δύο ετών παιδάκι της

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο 36χρονης μέσα σε πισίνα καταστήματος στην περιοχή της Πλάκας στη Νάξο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και τον υπεύθυνο του συγκροτήματος κατοικιών μέσα στο οποίο βρίσκεται το κατάστημα. Πρόκειται, όπως λένε αστυνομικές πηγές, για τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όλα έγιναν στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες μία 36χρονη έπεσε νεκρή μέσα σε πισίνα καταστήματος στην περιοχή της Πλάκας στη Νάξο.

Η άτυχη γυναίκα είναι κάτοικος του νησιού. Ανασύρθηκε νεκρή από τα νερά της πισίνας μπροστά στο δύο ετών παιδάκι της. Το γεγονός ότι τα νερά της πισίνας είναι ρηχά κάνει τις Αρχές να ερευνούν το ιατρικό ιστορικό της γυναίκας για να εξετάσουν εάν ο θάνατος μπορεί να προήλθε από κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ακόμα, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί και η εκδοχή του πνιγμού. Αστυνομικοί παρέλαβαν το παιδί της 36χρονης και αυτή την ώρα βρίσκεται στην αγκαλιά συγγενικών του προσώπων.

Σχετικές ειδήσεις