ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κουφονήσια: Δύο οι σοροί που βρέθηκαν – Η μία ανήκει σίγουρα σε άνθρωπο

Κουφονήσια: Δύο οι σοροί που βρέθηκαν – Η μία ανήκει σίγουρα σε άνθρωπο
Σε εξέλιξη έρευνες του λιμενικού στην ευρύτερη περιοχή.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Κουφονήσια: Σε εξέλιξη το θρίλερ με το μακάβριο εύρημα από καπετάνιο θαλαμηγού. Σε ενήλικα άνδρα ανήκει η μία από τις δύο σορούς. Ερευνάται η δεύτερη που δεν αποκλείεται να ανήκει σε κάποιο ζώο.

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε καπετάνιος θαλαμηγού στη θαλάσσια περιοχή στα Κουφονήσια, όταν ανακάλυψε μια σακούλα στην οποία περιέχονταν δυο σοροί σε προχωρημένη σήψη.

Όπως ήταν λογικό, ο άνθρωπος ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, από το Λιμεναρχείο της Νάξου. Η σακούλα παραλήφθηκε και οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου, όπου άμεσα άρχισαν να διενεργούνται οι απαραίτητες διαδικασίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μία από τις δυο σορούς ανήκει σε ενήλικα άνδρα ενώ η δεύτερη δεν αποκλείεται να ανήκει ακόμα και σε κάποιο ζώο. Το μακάβριο της υπόθεσης είναι πως οι δύο σοροί είναι σε τόσο προχωρημένη σήψη που δεν μπορούσαν οι αρχές να διακρίνουν αν πρόκειται για ένα ή δύο πτώματα και προσπαθούσαν να ξεχωρίσουν τι συμβαίνει από τα άκρα τα οποία ήταν πιο εμφανή.

Την τελική, και σαφή, απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια ώρα το Λιμεναρχείο της Νάξου έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, η οποία «έσκασε» στο νησί λίγη ώρα μετά τον φρικτό θάνατο 36χρονης μπροστά στα μάτια του 2χρονου παιδιού της σε πισίνα καφετέριας στην περιοχή της Πλάκας.