ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Τον τραμπούκισαν για να τους πουλήσει χωράφι - Πυροβόλησαν το σπίτι του

Κρήτη: Τον τραμπούκισαν για να τους πουλήσει χωράφι - Πυροβόλησαν το σπίτι του

Δύσκολες ώρες για 65χρονο στην Κρήτη ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο συντοπίτη του επειδή αρνήθηκε να του πουλήσει ένα χωράφι

Άγριος τραμπουκισμός και ξυλοδαρμός συνέβη σε χωριό του Δήμου Κισσάμου επειδή ένας 56χρονος επιθυμεί ντε και καλά να αγοράσει χωράφι ενός 65χρονου… το οποίο όμως δεν πωλείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα επεισόδια διαρκείας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 όταν ο 56χρονος δράστης επισκέφθηκε το σπίτι του 65χρονου συγχωριανού του και του εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα από τα αγροτεμάχια του.

Όταν ο 65χρονος δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι το χωράφι δεν πωλείται ο 56χρονος εξεμάνη και χτύπησε τον 65χρονο σε όλο του το σώμα με την ποιμενική ράβδο που κρατούσε στα χέρια του και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κισσάμου, ελαφρά τραυματισμένος, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι περιπέτειες όμως για τον άτυχο 65χρονο είχαν και συνέχεια καθώς στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/9 άγνωστος δράστης έφτασε με το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του 65χρονου και δίχως να το σκεφτεί καθόλου άνοιξε πυρ.

Ο άγνωστος δράστης άρχισε να πυροβολεί με μανία προς το σπίτι του 65χρονου και τους τοίχους.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.