ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Αυτή είναι η μητέρα της 12χρονης - Τι εκτιμούν οι Αρχές

Σεπόλια: Αυτή είναι η μητέρα της 12χρονης - Τι εκτιμούν οι Αρχές
Η μητέρα της 12χρονης.
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Σεπόλια: Η μητέρα της 12χρονης φέρεται να δρούσε ξεχωριστά από τον 53χρονο.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις της υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Η μητέρα της συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) και το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) με μεγάλη χρονική καθυστέρηση οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Η μητέρα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και φαίνεται πως οι Αρχές έχουν συλλέξει πολλά στοιχεία έτσι ώστε να της απαγγελθεί η κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, για τις Αρχές η μητέρα φέρεται να δρούσε ξεχωριστά από τον βασικό κατηγορούμενο, τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Η σύλληψη της μητέρας

Η 37χρονη μητέρα που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο μίνι - μάρκετ του 53χρονου, οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και συνελήφθη, μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια.

Τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον 53χρονο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης, οι συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες της μαζί του, που κατέγραψε τον τελευταίο μήνα ο κοριός της ΕΛΑΣ, και η ύποπτη συμπεριφορά της όλο αυτό το διάστημα, οδήγησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη σύλληψη της μητέρας της κοριτσιού.

Σχετικές ειδήσεις

Σεπόλια: Αυτό είναι το πλαίσιο ποινών για βιασμούς ανηλίκων

Σεπόλια: Η δίωξη που ασκήθηκε στον πατέρα της 12χρονης

«Βόμβα» Λύτρα για Σεπόλια: Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν