ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκάλυψη-«βόμβα» για τη μητέρα της 12χρονης από τη σύζυγο του Μίχου

Αποκάλυψη-«βόμβα» για τη μητέρα της 12χρονης από τη σύζυγο του Μίχου
Τι ανέφερε για την υπόθεση η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου
Eurokinissi

«Καίνε» τη μητέρα της 12χρονης τα όσα ισχυρίζεται η πρώην σύζυγος του 53χρονου μαστροπού. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της 12χρονης της ζητούσε χρήματα για το παιδί, ενώ ισχυριζόταν ότι δεν έχει κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση των Σεπολίων και τον βιασμό της 12χρονης.

Η σύζυγος του παιδοβιαστή, σε προσωπική της δήλωση, ανέφερε πως τόσο εκείνη όσο και το παιδί της δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση με τη 12χρονη, εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό της για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως η ίδια δήλωσε στο MEGA, με τον 53χρονο πήρε διαζύγιο τη στιγμή που έμαθε για τη δράση του με την ανήλικη. Αποκαλύπτει πώς έμαθε για την υπόθεση και «καίει» τη μητέρα της 12χρονης με τον ισχυρισμό ότι της ζητούσε χρήματα, ενώ εκείνη υποστήριζε ότι δεν έχει κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

«Αυτές τις μέρες εγώ και το παιδί μου γίνομαι αντικείμενο ανθρωποφαγίας από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμία σχέση και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε. Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν σε διάσταση από τριετίας απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας. Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μου έστειλε μέσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δύο συνομιλίες του πρώην συζύγου με το παιδί με σοκαριστικό περιεχόμενο γράφοντας μου όπως θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, όπως μου έγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου έστειλε μήνυμα με τους διαλόγους αυτούς. Εχασα κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι κίνησε τις διαδικασίες και χώρισε οριστικά με τον 53χρονο, τον οποίο και έδιωξε από το σπίτι.

«Αφού η μητέρα του παιδιού μου έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, το ίδιο βράδυ χωρίς να το γνωρίζω πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό μου. Μου ζήτησε χρήματα, την πρώτη φορά 100 ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημέρες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα. Στα μηνύματα έγραφε πως δήθεν δεν έχει πάει στην αστυνομία και πως θέλει να τη βοηθάω οπότε θα μου το ζητάει και μου ζήτησε πάλι άλλα 100 ευρώ. Δεν απάντησα διότι δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτό. Δέχτηκα αλλεπάλληλα γραπτά μηνύματα για να τη συναντήσω να της δώσω τα χρήματα και μετά από 11 αναπάντητες κλήσεις, που είναι καταγεγραμμένες στο κινητό μου όπως και τα μηνύματα, που μου ζητούσε χρήματα τη μπλόκαρα και δεν επέτρεψα άλλη επικοινωνία.»

Όσο για τους ισχυρισμούς ότι επισκέφτηκε τη μητέρα της 12χρονης, είπε ότι ποτέ δεν συνέβη αυτό και ποτέ δεν της προσέφερε χρήματα και εκείνη τα αρνήθηκε. «Τα μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα πιο ζητούσε χρήματα λέγοντας ψέματα πως δεν είχε πάει στην αστυνομία.»

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Ψάχνουν κι άλλα θύματα βιασμού - Τι ισχύει για τα αδέλφια

Πατέρας 12χρονης από Σεπόλια: «Οι κατηγορούμενοι πρέπει να πληρώσουν»

Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Η μητέρα της 12χρονης μου ζήτησε δουλειά»

Σχετικές ειδήσεις