ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη 48χρονου για κατάχρηση ανηλίκου - Kαμία σύνδεση με τα Σεπόλια

Σύλληψη 48χρονου για κατάχρηση ανηλίκου - Kαμία σύνδεση με τα Σεπόλια
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 48χρονου για κατάχρηση ανηλίκου, σε μια υπόθεση που δεν σχετίζεται με αυτή των Σεπολίων.

Θέμα χρόνου είναι οι νέες συλλήψεις για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει την έρευνα και «αγγίζει» ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση. Μάλιστα, από την Ελληνική Αστυνομία αργά το βράδυ της Παρασκευής (14/10) ανακοινώθηκε μια σύλληψη η οποία ωστόσο δεν συνδέεται με την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται πλέον ένας 48χρονος άνδρας, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα, με την κατηγορία της κατάχρησης ανήλικου κατ’ εξακολούθηση.

Παρότι υπήρξε κινητικότητα και η εντύπωση πως πρόκειται για έναν από τους άνδρες που είχαν συνευρεθεί περισσότερες από μία φορές με την ανήλικη και ενδεχομένως να είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία η ίδια περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς, δίνοντας και κάποια ονόματα, εν τέλει ο συλληφθείς κατηγορείται για διαφορετική υπόθεση.

Πρόκειται για έναν άνδρα που είχε ασελγήσει σε ένα 13χρονο κορίτσι και για την υπόθεση έχει συλληφθεί κι ο σύντροφος της μητέρας της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανήλικου κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη με ένταλμα, βραδινές ώρες σήμερα 14-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο ή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ’ εξακολούθηση, σε περιοχή της Αθήνας.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».