ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης
Σε διαφορετικές φυλακές οι βιαστές

Σε διαφορετικές φυλακές θα οδηγηθούν οι βιαστές της 12χρονης για να μην έχουν επαφή μεταξύ τους.

Για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια μίλησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, συνδικαλιστής αστυνομικός.

Ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι σίγουρα θα γίνουν συλλήψεις, καθώς είναι δεδομένο ότι κάποιοι είχαν βιάσει το παιδί. Μιλώντας στο MEGA, είπε ότι μόλις ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα και οι αποδείξεις είναι αδιαμφισβήτητες, η αστυνομία θα προχωρήσει σε νέες συλλήψεις.

«Θα πρέπει να δεθεί η υπόθεση», τόνισε.

Σε διαφορετικές φυλακές οι βιαστές για να μην έχουν επαφή

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό, οι δύο βιαστές θα κρατηθούν σε διαφορετικές φυλακές, για να μην έχουν καμία επαφή μεταξύ τους ώσπου να δικαστούν.

Ο Ηλίας Μίχος θα παραμείνει έγκλειστος στις φυλακές των Γρεβενών, ενώ ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης θα οδηγηθεί, το αργότερο ως την Κυριακή, στις φυλακές της Τρίπολης.

Πρόκειται για τα δύο σωφρονιστικά ιδρύματα που καταλήγουν όσοι κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

«Φύλλο και φτερό» κινητά και υπολογιστές

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να ερχόταν σε επαφή με τους εν δυνάμει βιαστές της 12χρονης από τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά» που δεν εντοπίζονται εύκολα, γεγονός που δείχνει ότι ο Ηλίας Μίχος ερχόταν σε επαφή με ανθρώπους μυημένους στην παιδεραστία πού ήξεραν πώς να καλύψουν τα ίχνη τους.

Πάντως από τις μέχρι στιγμής έρευνες, οι κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα του Ηλία Μίχου είναι πολλές και αυτό που προσπαθούν να διαλευκάνουν είναι ποιες από αυτές οδηγούσαν σε ραντεβού με την 12χρονη και ποιες όχι.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας έλεγξαν από τη πρώτη στιγμή της φρικτής αυτής καταγγελίας, στις αρχές Σεπτεμβρίου και τα τρία κινητά της 12χρονης όπου φαίνεται να βρέθηκαν τα πρώτα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μίχο.

Ο Ηλίας Μίχος από τις 25 Μαΐου ως τις 22 Αυγούστου, φέρεται να συνομιλούσε και να έκλεινε ραντεβού για την 12χρονη, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία φαίνεται πως είχε ανοίξει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 76 διαφορετικά, ψεύτικα προφίλ, ανάλογα με τις προτιμήσεις των παιδεραστών που έψαχναν να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις στο διαδίκτυο.

Έτσι εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, πατέρας και ο ίδιος τριών κοριτσιών, η μία από τα οποία είναι στην ίδια ηλικία με το κοριτσάκι από τον Κολωνό, που βίασε επανειλημμένα.

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Τέσσερα πρόσωπα στο στόχαστρο και εμβάσματα - κλειδιά

Σεπόλια: Στο νοσοκομείο Παίδων η 12χρονη με τα ανήλικα αδέλφια της

Σεπόλια: Η απολογία του 53χρονου - «Είχα τη συναίνεση της 12χρονης»