ΝΕΕΣ ΦΡΙΚΩΔΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σεπόλια: Τέσσερα νέα πρόσωπα στο στόχαστρο και τα εμβάσματα - κλειδιά

Σεπόλια: Τέσσερα νέα πρόσωπα στο στόχαστρο και τα εμβάσματα - κλειδιά
Σύντομα αναμένονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση στην οποία ήδη προφυλακίστηκαν Μίχος και Σοφιανίδης.
Intime News

Σεπόλια: Αηδία και αποτροπιασμό προκαλούν όσα αποκαλύπτονται από τις καταθέσεις τόσο των δύο κατηγορούμενων όσο και της 12χρονης στις Αρχές. Τέσσερις άνδρες με το μικρό τους όνομα έχει κατανομάσει η ανήλικη. Συνολικό ποσό 110 ευρώ σε δύο εμβάσματα από τον Μίχο στη μητέρα της.

Νέες λεπτομέρειες από την κατάθεση της 12χρονης κοπέλας από τα Σεπόλια, έρχονται να προκαλέσουν φρίκη και αποτροπιασμό για όσα βίωνε. Η ανήλικη κατέθεσε πως υπήρξαν συνευρέσεις με αρκετούς άνδρες ενώ απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία έτσι ώστε να εξακριβωθεί ποια ήταν η συμμετοχή του 53χρονου κατηγορούμενου ή της μητέρας της σε αυτή.

Στην ερώτηση αν της έδιναν τα χρήματα στην ίδια, στο χέρι, απάντησε καταφατικά. Αναφορικά με το ποσό είπε πως ήταν 50 ευρώ, ενώ ρωτήθηκε για το αν οι τιμές ήταν διαφορετικές είπε πως ήταν 50 ευρώ κάθε φορά. «Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν», απάντησε η 12χρονη στην ερώτηση τι έκανε τα χρήματα.

Μάλιστα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έδινε χρήματα σε κάποιο άλλο πρόσωπο «γιατί θα μου έλεγε πού τα βρήκες;», όπως είπε.

«Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου», είπε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της ενώ ανέφερε πως τα ονόματα των ανδρών τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της τηλέφωνο με γυναικεία ονόματα.

Το πρόσωπο «κλειδί» από το επαγγελματικό περιβάλλον του Μίχου

Η 12χρονη κοπέλα έχει αποκαλύψει τουλάχιστον τέσσερα μικρά ονόματα ανδρών, πέρα από τους δύο προφυλακισμένους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη, οι οποίοι τη βίασαν. Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση φαίνεται πως είναι ένας άνδρας ο οποίος είχε στενή επαφή με τον Ηλία Μίχο. Ο λόγος είναι ότι ήταν επαγγελματικοί συνεργάτες, όμως, αυτό το πρόσωπο ακόμα δεν έχει κληθεί στις αρχές καθώς η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται, προς το παρόν στη δικογραφία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, με τις Αρχές να αναζητούν τι έχει καταγραφεί από αυτές κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της 12χρονης στο μαγαζί του 53χρονου κατηγορούμενου. Το υπόγειο, όμως, δεν είχε κάμερες ασφαλείας και εκεί μπορεί να έχει συμβεί οτιδήποτε το οποίο δεν έχει καταγραφεί.

Ο 53χρονος στην απολογία του, υποστήριξε πως η 12χρονη ήταν αυτή που έστελνε φωτογραφίες και βίντεο ενώ παραδέχθηκε ότι έχει συνευρεθεί με το παιδί 4-5 φορές στο μαγαζί του και στο σπίτι του. Σχετικά με τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του, ανέφερε πως τα κατείχε για συλλεκτικούς λόγους.

«Το όπλο που ανέφερε η 12χρονη, το αγόρασα από έναν από τη Συρία. Το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι. Είμαι συλλέκτης 32 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη μητέρα της 12χρονης, ο Ηλίας Μίχος ανέφερε πως πιστεύει ότι ήξερε τι γινόταν, προσθέτοντας πως η 12χρονη του ζήτησε 50 ευρώ για να τα δώσει στη μητέρα της για να τους αφήσει να βγουν, αλλά αυτό δεν έγινε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον λογαριασμό της μητέρας έχουν εντοπιστεί δύο εμβάσματα από τον Ηλία Μίχο, συνολικού ύψους 110 ευρώ, από δικό του λογαριασμό, τον μήνα Ιούλιου.

«Δεν γνωρίζω τον Ηλία Μίχο»

Ο Γιάννης Σοφιανίδης από την πλευρά του ανέφερε πως είχε μπει σε ένα τσατ γνωριμιών και εκεί γνώρισε τη 12χρονη. Υποστήριξε πως το παιδί του είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει από τη μητέρα της και ήθελε να τα επιστρέψει. Όταν συναντήθηκαν, υποστηρίζει πως του ζήτησε 50 με 70 ευρώ «και από εμένα ό,τι θες», όπως λέει ότι του είπε. Την επόμενη ημέρα υποστηρίζει πως η 12χρονη τον πήρε τηλέφωνο, απειλώντας πως θα πάει στην αστυνομία γιατί είναι ανήλικη κι εκείνος μπλόκαρε τον αριθμό της.

Ο Σοφιανίδης ανέφερε ακόμα ότι η 12χρονη τον κάλεσε από άλλο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να συναντηθούν κι άλλες φορές. Σε άλλη συνάντηση υποστηρίζει πως η 12χρονη αποχώρησε για λίγο και όταν επέστρεψε του είπε πως έδωσε τα χρήματα στη μητέρα της. Στην ερώτησή του για το πώς θα δικαιολογούσε τα χρήματα, η μικρή ανέφερε ότι θα έλεγε πως φροντίζει μια θεία.

«Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού. Μου φαινόταν γύρω στα 17. Τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζω, ούτε είδα να έρχεται με άλλο πρόσωπο», είπε μεταξύ άλλων ο Σοφιανίδης.

Οι 212 υποψήφιοι βιαστές της 12χρονης

Το προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών, που όπως έχει γίνει γνωστό είχε δημιουργήσει και διαχειριζόταν για λογαριασμό της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος, προσέλκυσε σύμφωνα με πληροφορίες 212 υποψήφιους «πελάτες». Τα προφίλ των 212 εξετάζονται από τις αρχές αφού σε αυτά αποτυπώνονται διευθύνσεις email, στοιχεία καρτών και άλλα στοιχεία.

Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους πελάτες έχουν κατεβάσει πλέον τα προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς στις συνομιλίες φαίνεται να έχουν αρνηθεί τις προτάσεις για συνεύρεση. «Είσαι ακόμα μικρή» και «έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλώσεις», ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησαν κάποιοι από αυτούς.

Σχετικές ειδήσεις