ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Η απολογία του 53χρονου - «Είχα τη συναίνεση της 12χρονης»

Σεπόλια: Η απολογία του 53χρονου - «Είχα τη συναίνεση της 12χρονης»
Ο 53χρονος παιδοβιαστής της 12χρονης στα Σεπόλια
Glomex

Ο 53χρονος επιμένει με θράσος να μην αποδέχεται τον βιασμό, λέγοντας ότι η 12χρονη ήταν εκείνη που τον πλησίασε και του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται ο 53χρονος παιδοβιαστής για την 12χρονη στα Σεπόλια. Ο κατηγορούμενος επιμένει ότι όσα έγιναν ήταν με τη συναίνεση της ανήλικης.

«Αποδέχομαι ότι είχα βρεθεί ερωτικά με την ανήλικη. Η συνεύρεσή μας ήταν με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη», υποστήριξε ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης.

Ο 53χρονος επιμένει με θράσος να μην αποδέχεται τον βιασμό, λέγοντας ότι η 12χρονη του είχε πει ότι έχει συνευρεθεί και με άλλους πριν από αυτόν. «Την ήξερα γιατί ψώνιζε η οικογένεια στο μαγαζί. Η μητέρας της άφηνε χρέη. Ο πατέρας της έπαιρνε ναρκωτικά.»

Για τις συνευρέσεις τους ανέφερε ότι ήταν 4 με 5 από τον Μάϊο έως τον Αύγουστο, στο μαγαζί και μια στο σπίτι του. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι το παιδί του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. «Μόλις έμαθε η μητέρα για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, μου είπε να τα σβήσω γιατί θα τα έλεγε όλα στη γειτονιά. Είχε ζητήσει χρήματα από τη σύζυγό μου. Η μητέρα της πιστεύω, αλλά δεν είμαι σίγουρος, ότι τα ήξερε, γιατί όταν τη ρωτούσα τι λες στη μητέρα σου όταν γυρίζεις βράδυ στο σπίτι, μου έλεγε ότι της έλεγε ότι φρόντιζε μια γιαγιά για 50 ευρώ. Μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι τη θέλω για δουλειά για να έρχεται στο μαγαζί, γιατί τσακωνόταν συχνά με τη μητέρα της.»

Κλείνοντας την απολογία του ο 53χρονος ανέφερε: «Κατέστρεψα την οικογένειά μου.»

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια - Συγγενής 12χρονης: Ο πατέρας της έκλεψε τη μητέρα της στα 14

Σεπόλια: Τα μηνύματα της μάνας με τον Μίχο - «Ανώμαλε, ήθελες ανήλικο»

Συγκλονίζει ο θείος της 12χρονης: «Μου ζήτησε να την υιοθετήσω»

Σχετικές ειδήσεις