ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Πούλαγε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος;

Σεπόλια: Πούλαγε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος;
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος
Intime News

Νέες έρευνες για τον Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Αύριο αναμένεται να καταθέσει η 12χρονη από τα Σεπόλια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο Ηλίας Μίχος πωλούσε βίντεο και φωτογραφίες της 12χρονης από τα Σεπόλια σε παιδόφιλους. Κι αυτό γιατί ο Ηλίας Μίχος ήταν αυτός που χειριζόταν το προφίλ της 12χρονης στο blindchat, συνομιλούσε με πελάτες και όποτε κάποιος απέφευγε την επικοινωνία, μιλούσε άσχημα, όπως αποκάλυψε το MEGA.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τις ατζέντες του Ηλία Μίχου, προκειμένου να δουν αν ο 53χρονος έκλεινε ραντεβού για τη 12χρονη μόνο μέσα από το blindchat ή είχε και πελατολόγιο. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το MEGA, ο Ηλίας Μίχος είχε αρκετούς γνωστούς και ερευνώνται οι επαφές του.

Ηλίας Μίχος: Κατηγορείται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού

Το 12χρονο παιδί επιβεβαίωσε ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της. Αλλωστε ανάγκαζε το παιδί να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου να το «πουλήσει» σε παιδοβιαστές.

«Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» κατέθεσε η 12χρονη στην Αστυνομία.

Εκτιμάται πως ο Ηλίας Μίχος είχε στην διάθεσή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και περισσότερα από έξι βίντεο της 12χρονης. Ωστόσο βάσει και πάλι της κατάθεσης του ανήλικου κοριτσιού, φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια. Μάλιστα, ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Την ώρα που οι πρωταγωνιστές στην υπόθεση φρίκης με τη συστηματική κακοποίηση ενός 12χρονου παιδιού, ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, τα άτομα που παρουσιάζονται αυτοβούλως για να καταθέσουν αυξάνονται, η ταυτοποίηση όλων εκείνων που είχαν συνομιλήσει με την ανήλικη ολοκληρώνεται και οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για τα εντάλματα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθούν.

Μάλιστα, ένα 24ωρο μετά το τελευταίο επισκεπτήριο που δέχτηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, η 37χρονη μητέρα συμφώνησε με τους δικηγόρους της, να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης, με την ελπίδα να ανοίξει ο δρόμος για την ελευθερία της.

Σεπόλια: Τι υποστηρίζει η μητέρα της 12χρονης

Σύμφωνα με τη δική της πλευρά από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία για διακεκριμένη μαστροπεία και ζητάει να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση, με άλλους περιοριστικούς όρους.

Η 12χρονη αναμένεται αύριο να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το MEGA, που ετοιμάζονται όπως φαίνεται για νέες συλλήψεις.

Η ανήλικη αναμένεται να δει μια σειρά από φωτογραφίες υπόπτων και να δεχθεί ερωτήσεις για τον καθένα ξεχωριστά. Στόχος είναι όλοι όσοι πήραν μέρος στον «Γολγοθά» που ανέβαινε να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η 12χρονη παραμένει με πέντε από τα αδέρφια της στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα δύο μεγαλύτερα που έχουν ενηλικιωθεί προσπαθούν να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους. Ήδη την έχουν επισκεφθεί δύο φορές στις φυλακές Κορυδαλλού και προσπαθούν να διαχειριστούν τη θύελλα που προκάλεσαν οι καταιγιστικές αποκαλύψεις.

Σιγή ιχθύος από Μίχο και Σοφιανίδη

Οι Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης που είχαν συλληφθεί πρώτοι, παραμένουν στις φυλακές και τηρούν πλέον σιγή ιχθύος. Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου, δείχνουν πως όχι μόνο διαχειριζόταν την επίμαχη διαδικτυακή εφαρμογή, αλλά πολλές φορές παρίστανε την 12χρονη και τις έκλεινε ραντεβού.

Σε μια προσπάθεια να προλάβει τις εξελίξεις και να βρει άλλοθι, ο 53χρονος είχε υποστηρίξει στην απολογία του, από την πρώτη στιγμή, ότι η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό τηλέφωνο και πως ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αυτά που έκανε.

Σε μια σειρά από ανατριχιαστικά μηνύματα, ο 53χρονος προσπαθούσε να πείσει την ανήλικη πως όλα όσα ζούσε, ήταν φυσιολογικά.

Μέσα στις επόμενες ώρες 10 νέα εντάλματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν τουλάχιστον 10 εντάλματα σύλληψης. Από αυτούς, οι τρεις είναι άτομα που πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία και υποστήριξαν ότι μπορεί να είχαν επικοινωνία με την 12χρονη, αλλά όπως είπαν δεν προχώρησαν σε συνάντηση μαζί της.

Ωστόσο, τα μηνύματα που βρέθηκαν δείχνουν πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη. Και ανάμεσά τους, βρίσκεται και ένας άντρας 65 ετών, ο οποίος έχει εγγόνια.

Συνολικά 212 άτομα που είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη έχουν ήδη ταυτοποιηθεί όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας, που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, με ιδιαίτερη σχολαστικότητα.

Ένας από τους τελευταίους που πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν είναι ένας 54χρονος. Δήλωσε οικογενειάρχης και φέρεται να υποστήριξε πως μπήκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα από περιέργεια. Τόνισε ότι δεν συναντήθηκε και δεν πλήρωσε χρήματα σε κανέναν για την 12χρονη.

Ανέφερε ότι την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης ξετυλίγεται καθημερινά όλο και περισσότερο και πλέον οι πάντες περιμένουν τις νέες συλλήψεις που θα δρομολογήσουν μια σειρά από νέες εξελίξεις.

Σχετικές ειδήσεις