ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου», λέει το θύμα του βιαστή

Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι για τη ζωή μου», λέει το θύμα του βιαστή
Η 34χρονη που έπεσε θύμα του βιαστή με το τατουάζ σπάει τη σιωπή της
Glomex

«Σπάει» τη σιωπή της η 34χρονη που έπεσε θύμα του βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο. Ο άνδρας αναζητείται από την αστυνομία, η οποία έχει συλλέξει εικόνες από το πρόσωπό του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό του επικίνδυνου βιαστή με το τατουάζ που μέσα σε λίγες ώρες βίασε μια νεαρή γυναίκα σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο και επιχείρησε να βιάσει μία ακόμη εισβάλλοντας στο αυτοκίνητό της υπό την απειλή μαχαιριού.

Μέσα από την περιγραφή που έχει δώσει η 34χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της, οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν πριν ξαναεπιχειρήσει να βιάσει κάποια. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών, μετρίου αναστήματος, εύσωμο, κοντοκουρεμένο με καστανά μαλλιά. Στο δεξί του μπράτσο έχει ένα τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο του MEGA, φαίνεται η πρώτη επίθεση του δράστη ο οποίος υπό την απειλή μαχαιριού μπήκε στο αμάξι μιας γυναίκας θέλοντας να ασελγήσει εις βάρος της της. Η ψυχραιμία της γυναίκας ήταν αυτή που τελικά την έσωσε. Ο βιαστής ήθελε να την οδηγήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, ωστόσο η γυναίκα έκανε ότι δεν άκουσε την εντολή του δράστη και συνέχισε την πορεία της, βγαίνοντας στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Εκεί η νεαρή σταμάτησε μπροστά από ένα μαγαζί που ήταν ανοιχτό, κατέβασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Θαμώνες του μαγαζιού αλλά και το προσωπικό, έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ την ώρα που η γυναίκα έβαλε τις φωνές, ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τρέχοντας κατάφερε να διαφύγει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα στο ΑΤ Παλαιού Φαλήρου για να δώσει κατάθεση.

Έχουν τη φωτογραφία του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας στις οποίες έχουν καταφέρει να απομονώσουν το πρόσωπο του βιαστή.

Το γεγονός ότι έδινε οδηγίες στην κοπέλα, στο αμάξι της οποίας μπήκε με την απειλή μαχαιριού, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είναι γνώστης των δρόμων της περιοχής, ενώ το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε μέσο για την διαφυγή του, έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είναι κάτοικος της περιοχής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που ασχολούνται με την υπόθεση, έχουν ζητήσει από τις δικαστικές Αρχές τη δημοσιοποίηση του προσώπου του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος είναι γύρω στα 40, κοντοκουρεμένος, με λευκή επιδερμίδα, κοντά καστανόξανθα μαλλιά και με τατουάζ στο δεξί του χέρι.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου», λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού

Τρομοκρατημένη είναι η 34χρονη η οποία ξεκίνησε για τη δουλειά της και έπεσε θύμα βιασμού. Με την απειλή μαχαιριού ο βιαστής με το τατουάζ την οδήγησε από την στάση του λεωφορείου στο παρκάκι και πίσω από τις φυλλωσιές την βίασε.


Η 34χρονη, μιλώντας στο MEGA, τόνισε φοβάται για τη ζωή της.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα και να μην επιχειρήσει ξανά να κάνει κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μη μιλήσω στις Αρχές».

Όπως εξομολογείται ο δράστης ήταν αποφασισμένος για όλα, ενώ την απείλησε ότι αν μιλήσει, θα την σκοτώσει.

«Την στιγμή που με πλησίασε ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν βιάσει την 34χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο και σε άλλη κοπέλα η οποία κατάφερε να του ξεφύγει και να γλιτώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού κοπέλας

Παλαιό Φάληρο: 34χρονη μιλά για τον βιασμό της - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

Παλαιό Φάληρο: Αυτό είναι το προφίλ του βιαστή με το τατουάζ