ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις μέχρι αύριο Τετάρτη στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς τα τελευταία 24ωρα εντείνονται οι έρευνες για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων «δένουν» τις κατηγορίες για άντρες που φέρονται να επικοινώνησαν αρχικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια μέσω Viber με την 12χρονη, κλείνοντας ραντεβού μαζί της και προχωρώντας στο βιασμό της.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαχωρισμός μεταξύ των αντρών που μόνο συνομίλησαν με την 12χρονη και εκείνων που τη συνάντησαν. Μέχρι αύριο Τετάρτη αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης. Αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα υπάρχει απόλυτη στεγανότητα σε σχέση με την εξέλιξη της έρευνας, προκειμένου η διαδικασία να πραγματοποιηθεί αιφνιδιαστικά και χωρίς «απρόοπτα».

Στο μεταξύ, αυτή την ώρα καταθέτει εκ νέου η 12χρονη στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν είναι σε θέση θα κάνει και αναγνωρίσεις προσώπων.

Κάτω από άκρα μυστικότητα η ανήλικη μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Η κατάθεση του κοριτσιού γίνεται με την παρουσία της ψυχολόγου που την παρακολουθεί. Εφόσον αναγνωρίσει τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της, θα ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση των ενταλμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ακόμα δύο άντρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, οι οποίοι ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι δύο άντρες έδωσαν κατάθεση, κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και αποχώρησαν.

Σχετικές ειδήσεις